Utmattning – kanske en riktigt bra grej?
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig, utmattning, inre styrka, healing, coaching, coachning, workshops, personlig utveckling, feelgood, må bra, chefsutveckling, ledarskap, förändring,
26776
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26776,stockholm-core-2.0.6,select-theme-ver-6.5,menu-animation-underline-bottom,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Title Image

Vill du ha tillbaka din power?

Här vänder jag upp och ner på begreppet utmattning.

Det tog mej 4 år att ta mej ur mitt utmattningssyndrom. Det som till slut gjorde att jag tog mej ur det var inte det de sa till mej i sjukvården utan något helt annat. Jag insåg bland annat att det är livskraften som gör att vi blir utmattade. Det kan ju låta lite bakvänt, men jag lovar att du kommer att hitta ett lugn i ett nytt perspektiv.

Mitt syfte med det här är få dej att känna dej tillräcklig. Jag vill alltså förtydliga att det här INTE är ytterligare någon form av ”ryck upp dej” för det är jag alldeles säker på att du har hört tillräckligt av från din omgivning. Jag har ju varit i din situation.

‘Utmattning – kanske en riktigt bra grej’ finns som:

Föreläsningar

Föreläsning för grupp på företag

35 min live via zoom eller på plats med upp till 30 min samtal efteråt: 5500 kr + moms

Boka här
Inspelad föreläsning

35 min: GRATIS

Finns inne i Room for flow Community på lägsta medlemskapsnivån som är gratis. Som medlem i communityn får du tillgång till massor av aktiviteter och en magisk community-känsla. Klicka på knappen för att bli medlem.

Bli medlem här

‘Coaching&teaching’

I grupp

4 tillfällen, fysiskt eller via zoom, 2-3 tim/gång live via zoom eller fysiskt,
max 8 personer per gång.
Tips! Boka en egen grupp med dina kollegor eller dina kompisar.
Workshopparna arrangeras i Room for flow Community ges på medlemskapsnivå 3, som kostar 250 dollar per månad (f.n. ca 2000 kr).
Som medlem i communityn får du tillgång till massor av andra aktiviteter och en magisk community-känsla.
Håll utkik efter eventen inne i communityn.

Bli medlem här

‘Coaching&teaching’

One-to-one

4 tillfällen, fysiskt eller via zoom, 2 tim/gång. Denna ‘coaching & teaching’ arrangeras i Room for flow Community på medlemskapsnivå 4, som kostar 350 dollar per månad (f.n. ca 3000 kr).
Som medlem i communityn får du tillgång till massor av andra aktiviteter och en magisk community-känsla.

Bli medlem här
VARFÖR MÅR VI SÄMRE OCH SÄMRE?

Jag vänder mej till dej som vill ha nya sätt att tänka kring utmattning (och om livet i stort), få inspiration till att hitta din sanning i hur du kan må bättre. Utmattningen var en stor positiv vändpunkt i mitt liv. Min förhoppning är att den ska bli det för dej också, för tänk efter – det måste ju vara något knasigt på gång.

 

Mänskligheten har ju aldrig haft så många psykologer, terapeuter och psykiatriker och dessutom har människor inte ätit så mycket anti-depressiv medicin som nu, och ändå mår vi sämre och sämre. Kanske det är nu dags att angripa problemet från ett annat håll? Om vi fortsätter att skapa vår värld med samma begränsningar som vi alltid har skapat den med, så kommer den alltid att se likadan ut.

Content creator och coach/teacher

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gå in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), sen läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska livet så länge jag lever. En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. För mej är inre styrka inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra. Vi har alla en makalöst fantastisk plats inom oss som rymmer en mycket stark livskraft. Den vill jag guida dej till.

 

Med utgångspunkt från mina studier om personlig utveckling och från egna djupa insikter, inspirerar jag dej till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur du kan leva ett hållbart och levande liv.

 

Läs gärna om grundtankarna bakom alla mina kurser, föreläsningar och coaching HÄR.

Lisa i cirkel
Lisa Sjöström

0708-262120

lisa@roomforflow.se

FRÅGOR

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.