Title Image

FÅ SINNESRO OCH SKAPA DITT LIV SÅ SOM DU VILL HA DET

🎶 🎶 🎶 🎶 En heeelt ny vääärld, en plats jag iiinte visste faaanns, men här syns aaallting klart, sååå uuunderbart att va här i en heeelt ny vääärld … 🎶 🎶 🎶 🎶

 

Jag funderade på hur jag skulle formulera mig för att förmedla hur det känns att vara här i mitt nya liv – med flyt och med verktyg att ta hand om stress om den ibland ploppar upp. Känslan kan vara svår att förklara. Då dök låten från filmen Aladdin upp, den när de flyger första gången på den magiska mattan.

Tänk dig att bli erbjuden en tur på en flygande matta en stjärnklar natt?
Det kan du bli av mig!

Eller ja, i det här fallet är den flygande mattan min kurs som heter ”Mindstretch” och turen pågår inte bara en natt utan du kan välja på flera alternativ. Oavsett vilket alternativ du väljer träffas vi och pratar vävtekniker, trådkvalité och inköpare av magiskt flygstoft så att du kan väva din egen flygande matta. Nej, skojar bara. Det är såklart metaforer för all kunskap som kommer att stretcha dina tankar och få dig att flyga genom livet.

Kursen hjälper dig alltså att hitta ditt sätt att bli buren av livet istället för att du ska bära det själv. Du kan sluta jaga och stressa, ta tillbaka makten över ditt eget liv. Sen kommer du att kunna ta en tur under stjärnhimlen själv och se att livet faktiskt kan vara underbart.

“You are never describing anything. You are creating it as you speak.”

Dominic Scaffidi

‘Mindstretch’ finns som:

Föreläsningar

Föreläsning för grupp på företag

1 timme live via zoom eller fysiskt
med upp till 30 min samtal efteråt,
9500 kr + moms

Boka här
Öppen zoomföreläsning

1 timme live med möjlighet till samtal efteråt. Föreläsningarna arrangeras i Room for flow Community. Klicka på knappen för att bli medlem i communityn. Vissa föreläsningar ges på lägsta medlemskapsnivån som är gratis, andra ges på någon av betalmedlemskapsnivåerna.
Som medlem i communityn får du tillgång till massor av andra aktiviteter och en magisk community-känsla.
Håll utkik efter eventen inne i communityn.

Bli medlem här

‘Coaching&teaching’

I grupp

4 tillfällen, fysiskt eller via zoom, 2-3 tim/gång live via zoom eller fysiskt,
max 8 personer per gång.
Tips! Boka en egen grupp med dina kollegor eller dina kompisar.
Workshopparna arrangeras i Room for flow Community ges på medlemskapsnivå 3, som kostar 250 dollar per månad (f.n. ca 2000 kr).
Som medlem i communityn får du tillgång till massor av andra aktiviteter och en magisk community-känsla.
Håll utkik efter eventen inne i communityn.

Bli medlem här

‘Coaching&teaching’

One-to-one

4 tillfällen, fysiskt eller via zoom, 2 tim/gång. Denna ‘coaching & teaching’ arrangeras i Room for flow Community på medlemskapsnivå 4, som kostar 350 dollar per månad (f.n. ca 3000 kr).
Som medlem i communityn får du tillgång till massor av andra aktiviteter och en magisk community-känsla.

Bli medlem här
Vill du …

 

  • knäcka koden för hur du skapar ditt liv?
  • tänja tankarna och få nya perspektiv på livet?
  • börja spela huvudrollen i ditt eget liv?
  • stå stark i din egen sanning?
  • lära dig ett knep för att veta vad som är sant och falskt för dej?
  • välja ditt eget välmående före prestation och kamp?
  • bli den badass du egentligen är?
  • få lite extra magi i ditt liv?
  • plötsligt förstå alla andra människor?

 

Och, om du har barn … vill du ha riktigt fin kunskap att lämna över till dem? Tänk vad fint om de skulle slippa leva i den stress många unga vuxna och vuxna lever i idag!

Sinnesro och skapande

 

Bland det allra viktigaste vi kan göra i våra liv kan man koka ner till två saker, anser jag.

Det ena är att lära oss förstå varifrån våra upplevelser kommer. Då kan vi få sinnesro.

 

Det andra är att lära oss skillnaden på våra tänkande mind och våra magiska mind.
Då kan vi lösa alla problem. Eller, det är till och med ännu bättre än så – då finns det inga egentliga problem. Du kan se det så här också – då finns det en lösning till alla problem, du har bara inte hittat lösningen ännu. Och det beror på att du bara har använt ditt tänkande mind. Du har alltså använt ditt ”arkivskåp” och där finns inga nya lösningar.

Bli fri att skapa ditt liv

 

Det här är en kurs/föreläsning som tänjer dina tankar. När vi tänjer tankarna lite kan vi plötsligt göra annorlunda val i vardagen. Det är så vi får flyt i livet istället för att köra det på autopilot. Det gör oss fria att skapa det liv vi vill ha.

 

Att få mer flyt i livet har en magisk inverkan på din hälsa, dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din sömn, din produktivitet och din ekonomi.

Content creator och coach/teacher

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gå in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), sen läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska livet så länge jag lever. En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. För mej är inre styrka inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra. Vi har alla en makalöst fantastisk plats inom oss som rymmer en mycket stark livskraft. Den vill jag guida dej till.

 

Med utgångspunkt från mina studier om personlig utveckling och från egna djupa insikter, inspirerar jag dej till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur du kan leva ett hållbart och levande liv.

 

Läs gärna om grundtankarna bakom alla mina kurser, föreläsningar och coaching HÄR.

FRÅGOR

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.

Lisa i cirkel
Lisa Sjöström

0708-262120

lisa@roomforflow.se