Title Image

Ett lättsamt sätt att lyckas med det du vill

Bannister-effekten

Har du hört talas om Bannister-effekten? Roger Bannister var den första som sprang en engelsk mil på under 4 minuter. Det kallades drömmilen och alla VISSTE att det var omöjligt att springa den på kortare tid än 4 minuter. Hela världen var faktiskt övertygad om att en människokropp inte skulle klara av det. Men Roger klarade det.

Och när han hade gjort det var det plötsligt flera som sprang ännu fortare, bara några veckor senare slogs rekordet igen.

Allting börjar med en tanke.
Med vilka tankar skapar du ditt liv?

Att leka med minnen från framtiden är ett lättsamt sätt att förändra situationer som du känner dig fast i eller att uppfylla dina drömmar.

Coachingmetoden bygger på ett enkelt sätt att gå förbi intellektets invändningar. Genom att MINNAS hur problem löste sig eller hur dina drömmar gick i uppfyllelse, kommer du att skapa en ny verklighet. Jag guidar dig/er med frågor och du/ni får berätta om situationen som om den redan hade förändrats. Jag lovar att du kommer att höja din vibration!

Så, våra intellekt behöver alltså bevis för att något fungerar för att våga göra en förändring. Genom att leka med minnen från framtiden skapar vi en egen Bannister-effekt.

‘Lek med minnen från framtiden’ finns som:

Live text chat event i grupp

Under 1 timme chattar vi live med varandra via textmeddelanden.
Eventen arrangeras i Room for flow Community. Klicka på knappen för att bli medlem i communityn. ‘Lek med minnen från framtiden’ ingår i lägsta medlemskapsnivån som är gratis. Håll utkik efter eventen inne i communityn.

Bli medlem här

Inlägg och kommentarer i grupp

I Room for flow Community finns ett öppet rum för lek med minnen från framtiden. I det kan du alltid gå in och bli peppad/peppa andra via inlägg och kommentarer i en ständigt pågående lek med minnen från framtiden. Klicka på knappen för att bli medlem i communityn. Håll utkik efter eventen inne i communityn.
‘Lek med minnen från framtiden’ ingår i lägsta medlemskapsnivån som är gratis.

Bli medlem här

Workshop i grupp via Zoom

Under 1-2 timmar beroende på hur många vi är, träffas vi via zoom live.
Eventen arrangeras i Room for flow Community. Klicka på knappen för att bli medlem i communityn. ‘Lek med minnen från framtiden’ ingår i lägsta medlemskapsnivån som är gratis. Håll utkik efter eventen inne i communityn.

Bli medlem här

Workshop one-to-one

2 timmar via zoom eller vid fysiskt möte.
1500 kr inkl moms.

Boka via mejl
“Fick värsta kreativa rycket efter det här” 💃💃💃
För vem?

Det här är för dej som vill få lite extra magi i ditt liv, till exempel genom att förbereda dej inför olika situationer på ett helt nytt sätt. Det behöver inte vara något du är orolig för,  det här är några förslag:

 

 • presentationer eller andra framträdanden
 • arbetsuppgifter
 • skoluppgifter
 • möten på jobbet
 • möten med släkten
 • jobbintervjuer
 • auditions
 • fester
 • semestrar
 • resor
 • dejter
Content creator och coach/teacher

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gå in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), sen läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska livet så länge jag lever. En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. För mej är inre styrka inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra. Vi har alla en makalöst fantastisk plats inom oss som rymmer en mycket stark livskraft. Den vill jag guida dej till.

 

Med utgångspunkt från mina studier om personlig utveckling och från egna djupa insikter, inspirerar jag dej till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur du kan leva ett hållbart och levande liv.

 

Läs gärna om grundtankarna bakom alla mina kurser, föreläsningar och coaching HÄR.

Lisa i cirkel
Lisa Sjöström

0708-262120

lisa@roomforflow.se

FRÅGOR

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.

Lisa Sjöström
0708-262120