Title Image

Exklusiv one-to-one coaching inifrån och ut

Sinnesro trots ups and downs

Inom oss alla finns en plats som är helt fantastisk. Det vi läser om i alla böcker – att vi har allt vi behöver inom oss – stämmer faktiskt. Det finns en kreativ kraft som är näst intill obeskrivlig. Och den handlar inte bara om det vi i dagligt tal kallar kreativitet (uppfinna, måla, sy eller skapa på annat sätt). Nej, här pratar vi om kreativitet att skapa hela våra liv och hitta lösningar på problem. Tänk dej att alltid ha en klok idéspruta som assistent!

 

Din egen fantastiska plats inom dej väntar på att bli upptäckt av dej. Låt mej visa dej ”behind the scenes” hur livet egentligen fungerar.

 

Att få flyt i vardagen innebär också att du kan skapa saker och händelser med lätthet när du upptäcker hur mycket livet hjälper dej. Livet kommer att erbjuda dej möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika. När vi lär oss att lita på livskraften, får livet mera flyt. Livskraften flödar genom oss. Vi är faktiskt designade för att må bra, ha bra självkänsla och leva i harmoni. Och det kan vi göra trots livets ups and downs.

Kompromissa inte bort dej själv

Många andra försöker stoppa in dej i en mall du ska följa för att bli lycklig. Det finns inget sånt i min ‘coaching & teaching’. Jag vill istället visa dej att du redan har all kunskap du behöver. Jag kommer bara att peka i en riktning. När du tittar i den riktningen kommer du att få dina egna insikter.

 

Förändring börjar med förvirring. Ur förvirringen väcks nyfikenheten. Ur nyfikenheten kommer lyssnandet och sökandet. Ur det kommer insikterna. Är du beredd på att bli lite förvirrad? Livet ser inte riktigt ut som vi har trott – det är mycket bättre!

PRISER INTENSIV COACHING

Ge dej själv en present att börja ta mer plats i ditt eget liv. Eller låt ditt företag investera i dej. Människor som mår bra, presterar bra.

Välj mellan de här alternativen:

 

3 månader med 2 samtal i veckan:

36 000 kr + moms (12 000 kr per månad)

 

6 månader med 1 samtal i veckan:

36 000 kr + moms (6 000 kr per månad).

 

1 samtal varannan vecka så länge du vill:

3 000 kr per månad + moms.

Det här alternativet finns i Room for flow Community. Där får du också tillgång till en otrolig massa andra saker: kurser, föreläsningar och event och förstås en magisk community-känsla.

 

12 månader med 1 halvdag och 1 samtal per månad:

78 000 kr + moms (6 500 kr per månad).

 

12 månader med 1 halvdag per månad och fritt antal samtal:

114 000 + moms (9 500 kr per månad).

Fråga eller boka
För dig som vill få ut mer av ditt liv

Du som vill investera i dig själv är nog en sökare när det gäller personlig utveckling. Du VET innerst inne att det måste vara meningen att vi ska trivas med livet och ha sinnesro oavsett vad som händer. Mitt mål är att visa dig att du har alla svar du behöver för det inom dig och att du inte längre behöver kompromissa bort dej själv ur livets ekvation. Våra möten ska tända en gnista för insikter, kreativa lösningar och nya möjligheter för ditt liv och ditt arbetsliv. Min favoritsysselsättning är nämligen att vara en katalysator för mina klienters visdom och kreativitet.

 

Kanske är du VD eller ledare av annat slag. Kanske jobbar du på en arbetsplats (kanske ditt eget företag) som förstår vikten av att investera i människorna. Utan psykiskt välmående människor – inget resultat i företaget.

 

Det här är fantastiskt utvecklande och energifylld coaching. Och väldigt annorlunda än allt du har hört talas om tidigare, det kan jag lova. Istället för traditionell mental träning ska vi fokusera på en fundamental förståelse bakom våra mänskliga upplevelser. Det kommer att ge dej sinnesro och en skaparkraft du inte trodde var möjlig.

Content creator och coach/teacher

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gå in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), sen läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska livet så länge jag lever. En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. För mej är inre styrka inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra. Vi har alla en makalöst fantastisk plats inom oss som rymmer en mycket stark livskraft. Den vill jag guida dej till.

 

Med utgångspunkt från mina studier om personlig utveckling och från egna djupa insikter, inspirerar jag dej till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur du kan leva ett hållbart och levande liv.

 

Läs gärna om grundtankarna bakom alla mina kurser, föreläsningar och coaching HÄR.

Lisa i cirkel
Lisa Sjöström

0708-262120

lisa@roomforflow.se

FRÅGOR

Jag tar emot några få coaching-klienter per år i långa exklusiva program på minst 3 månader.

 

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill innan vi sätter igång.

Fråga eller boka