Title Image

”Så mycket jag fick lära mig och fick att tänka på. Det var så härligt i skogen. Vilken upplevelse!” /Åsa

Hitta din inre styrka med hjälp av den helande hästen Lego

Om du spenderar din dagar på ett kontor kanske det är dags att bli lite skitig? Tillbringa en eftermiddag med Lego och mig. Vi mockar, borstar lerig häst mm. Traskar i skogen. Kanske rider om Lego vill det den dagen. Vi leker och lär av Lego. Han är en healer som tog hand om mig på ett underbart sätt under mina år med utmattning.

 

Vi pratar såklart också, t ex om vad du behöver för att bli mer synkad med dig själv, hur du hittar din inte styrka, din sanna drivkraft, hur du får flyt i din vardag.

 

Ge dig själv avkoppling från alla deadlines. Kom med ett öppet sinne så låter vi dagen leda oss framåt. Du behöver inte ha någon vana av hästar, det jag och Lego erbjuder är bara en tillåtande miljö.

 

Det här går inte att mäta resultatet på men jag är säker på att du förstår hur mycket det är värt för dig att vara några timmar i nuet.

 

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dig så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Hör då av dig till mig på lisa@roomforflow.se.

Pris: 1500 kr per person + moms + 1 kg morötter
Plats: I Huddinge, du får adress när du har bokat
Faktureras som coachning.

1-3 personer per gång.

Boka här

Anledningen till att hästar är helande för oss människor är framförallt deras fantastiska förmåga att läsa av oss människor, men också att de har en aning högre kroppstemperatur än vi och en betydligt lägre puls, bara 20-40 slag per minut som vilopuls.

Content creator och coach/teacher

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gå in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), sen läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska livet så länge jag lever. En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. För mej är inre styrka inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra. Vi har alla en makalöst fantastisk plats inom oss som rymmer en mycket stark livskraft. Den vill jag guida dej till.

 

Med utgångspunkt från mina studier om personlig utveckling och från egna djupa insikter, inspirerar jag dej till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur du kan leva ett hållbart och levande liv.

 

Läs gärna om grundtankarna bakom alla mina kurser, föreläsningar och coaching HÄR.

FRÅGOR

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.

Lisa Sjöström
0708-262120

Lisa i cirkel
Lisa Sjöström

0708-262120

lisa@roomforflow.se