Odla din nyfikenhet, avsnitt 2: De 3 principerna, DEL 3

ODLA DIN NYFIKENHET är en serie videoklipp med samtal med kloka människor med kloka synpunkter på personlig expansion. Jag lovar inga specifika publiceringsdatum men jag kan lova att samtalen kommer att ge dej nya perspektiv på livet och tänja dina tankar – om du är öppen för förändring.

 

Den här gången har jag haft ett samtal med coachen Daniel Magnusson på Human Change. Det blev ett långt och intressant samtal om de 3 fundamentala och livsförändrande principerna som Sydney Banks formulerade. Både jag och Daniel har fått djupa insikter av förståelsen av principerna. Lyssna, så kanske ditt liv också kan förändras i den riktning du vill.

 

Här i DEL 3 av 3 pratar vi om att coacha coachar inom de 3 principerna. Och om ifall det verkligen kan vara så enkelt att må bra och varför är lärda att tro att livet ska vara svårt. Vi pratar också om att positiva tankar är mer sanna, och om skillnaden mellan inlärt och egna insikter och hur det blir roligare att leva när vi förstår hur livet funkar.

 

Vill du ha hjälp att applicera de här principerna på ditt liv, hör av dej till mej eller till Daniel, så hjälper vi dej.

lisa@roomforflow.se
https://www.roomforflow.com/

daniel@humanchange.se
https://www.humanchange.se/