Vem stal våra superkrafter?

Igår träffade jag två personer direkt efter varandra. Den ena hade tappat tron på sin egen förmåga att påverka sitt liv. För den andra var ingenting omöjligt.

Den första personen var en man i 65-årsåldern. Våra hundar hälsade på varandra och som hundägare ofta gör, så frågade vi varandra hur gamla hundarna är. Tänk vad åren går fort. Vart tar de vägen?

“Och tänk jag som har en dotter som är 45”, sa mannen.

Jag har också vuxna barn, sa jag. Fast jag känner mej för det mesta som 35 och jag satsar på att bli 150 år. Det är mitt mindset.

“Ja, fast så enkelt är det ju inte. Mina njurar krånglar och läkarna säger att de inte kommer att bli bra igen.”

Men om jag inte blir 150 så har jag i alla fall levt livet utan att oroa mej för att dö, försökte jag.

Precis då kom lille Leon, 6 år, cyklande. På händerna hade han strumpor och jackan hade han tagit på sej upp och ner för att göra plats för cykelhjälmen. Han babblade på i hysterisk fart.

“Jag har cyklat ända hemifrån hit. Och jag kan cykla till Danmark också, utropade han glatt. Jag är en superhjälte.”

Jag berättade för Leons pappa att jag nyss hade pratat med en man som verkligen skulle behöva Leons tro på sin egen styrka och skaparkraft.

———

Var på vägen tappade vi tron på oss själva?

Då slog det mej att det är ju precis det här som är grunden i onlinekurserna om kvantfysik som jag just nu håller på att producera tillsammans med Mikael Säflund. De bygger på Mikaels föreläsningar och kurser i Instant Transformation och handlar om den fantastiska styrka och skaparkraft som vi alla har.

https://roomforflow.teachable.com/p/onlinekurser-instant-transformation