Se så perfekt livet blir när vi inte rör till det

Jag menar inte att vi bara ska flyta med som offer och låta livet hända oss. Tvärtom, vi ska spela huvudrollen i våra egna liv. Men om vi känner oss vilsna under tiden vi blandar i de ingredienser som vi tycker smakar bäst i våra liv, kan det vara skönt att luta oss tillbaka på vetskapen att under allt ligger en fantastisk kraft som gör livet perfekt. Det skapar perfekta mönster, både i naturen och i våra liv.

Det som kan röra till det riktigt ordentligt för oss är våra, ofta omedvetna, negativa övertygelser. De blockerar oss från blanda i rätt ingredienser i våra liv. Blockeringarna går att lösa upp, men inte förrän vi förstår att de finns där. Det kluriga kan vara att se vilka de är. Ett sätt att se dem är att sluta att ständigt fixa, fixa, fixa och istället stanna upp och reflektera.


Hoppas att den här texten gav dej den inspiration du behövde just nu för att komma närmare dej själv. Det här är sånt vi dyker djupare in på i workshopen ”Hitta din inre styrka”.