Vad får ditt hjärta att sjunga?

Efter en promenad i sol, regn och hagel om vartannat är jag helt uppfylld av känslan att bara vilja göra det som mitt hjärta sjunger för.

När vi stannar upp och lyssnar djupt inom oss, får vi insikter.

Insikterna ligger ofta i ett nytt paradigm, ett paradigm som vi kanske inte har tagit klivet till ännu. Därför verkar idéerna som kommer ur insikterna inte alltid vettiga och genomförbara för den gamla delen av oss.

Men eftersom insikterna känns bra så kan vi vara bombsäkra på att de är helt rätt för oss. Känns de spännande, upplyftande och utvecklande så kan de helt enkelt inte vara fel.

Så enkelt är det.

När vi följer idéer som kommer ur såna insikter, är det ofta något som får andra att må bättre och som även gör världen bättre. Och dessutom: ”If you stop chasing money, it will start chasing you” (Kyle Cease @evolvingoutloud)