Mina favoritinspiratörer just nu

Jag lyssnar på många klipp och läser många böcker om personlig utveckling och om att se saker ur nya perspektiv. Jag tänkte att jag ska börja dela med mig av mina favoritklipp. Eftersom vi utvecklas hela tiden så förändras också favoriterna. Du har säkert varit med om att någon säger något du precis behövde höra eller att du råkar se något som du precis behövde läsa. Så kolla in dessa klipp, de kanske kan ge dig några nya insikter du behöver just nu. Berätta gärna vad du tyckte om klippen.
🌸
Susan Henkels – What if There’s Nothing Wrong With You?
En så enkel fråga kan förändra många situationer i vardagen.
🌸
Tapping with Brad Yates – Ask For No Resistance
En suverän tapping inför situationer som kan verka jobbiga.
🌸
Kyle Cease – It Lost 37 Pounds!
Om att vi faktiskt inte ÄR våra kroppar.
🌸
Kyle Cease – Lows are just as important as highs
Många har fått för sig att vi måste vara glad och positiva hela tiden för att duga, men våra låga stunder är lika viktiga.
🌸
Ulla Suokko – Do You See the Signs of the Universe?
Det här är en helt fantastisk boost för att lära sig lita på livet.
🌸
P.S. I min onlinekurs ”Från stress till flow – Tills jag träffade Ding” finns länkar till flera klipp.