Äntligen är den klar – min onlinekurs Från stress till flow!

   

Äntligen är den klar – min onlinekurs Från stress till flow. Det är en berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot skönt vardagsflow. Bilderna är från när jag spelade in ljudfilerna hemma i vardagsrummet (under en filt för att göra ljudet lite mjukare).

Kursen blev ju klar ganska lägligt så här precis före nyår när du kanske funderar över hur ditt 2019 ska bli. Jag hoppas att den ska hjälpa dig att göra de förändringar du vill ha i ditt liv.

Det går fort att läsa eller lyssna på texterna för de är korta, men min tanke är att du ska ge dig lång tid att reflektera över varje kapitel för de innehåller stora insikter. Du vet ju hur det är med allt vi läser om personlig utveckling – det räcker ju inte att läsa en massa bra saker, vi måste ju faktiskt göra en förändring i vardagen för att våra liv ska bli annorlunda.

Och eftersom jag är bombsäker på att 2019 kommer att bli ett år när vi hjälper varandra mer än någonsin, så blir jag jätteglad om du vill tipsa andra om den här berättelsekursen. Då hjälper du ju både den som får tipset och mig som får möjlighet att göra flera såna här produkter. Produkter som i sin tur hjälper ännu fler. Ja, du ser, vad ett litet tips kan få för fantastiska följder.

Gott nytt år!