Room for flow | Workshops
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig, utmattning, inre styrka, healing, coaching, coachning, workshops, personlig utveckling, feelgood, må bra, chefsutveckling, ledarskap, förändring,
22767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22767,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Vill du skapa mer flyt i vardagen och i världen?

Innehåll i föreläsningar och workshops

 

Jag älskar det magiska som händer när vi ser saker ur nya perspektiv. Du vet, den där känslan när du plötsligt får en insikt som får tanken att färdas ett steg längre. Energinivån stiger och livet blir lite rikare.
Det är den känslan jag vill att du ska få uppleva i mina workshops och föreläsningar.

 

Jag delar med mig av mina insikter från min egen långvariga utmattning och över 10 års nyfiket studerande av personlig utveckling. Det här passar dig som i perioder känner att livet inte riktigt är så smidigt som du skulle vilja och dig som vill förebygga långvarig stress eller återhämta dig från en utmattning. Jag delar också frikostig med mig av tips på böcker, föreläsningar, musik, meditationer, anti-stress-metoder, musik m.m. som har hjälpt mig på min resa.

 

När jag gick in i den berömda väggen upptäckte jag nämligen efter ett tag att det fanns en dörr till något nytt. På den här sidan dörren är det viktigaste inte att jobba utan att vi är oss själva, gör det vi brinner för och har roligt. (Paradoxen är att då blir vi mer produktiva.)

Oavsett längd utgår alla mina föreläsningar och workshops från samma bas, nämligen några olika ”rum” där vi diskuterar vikten av att:

  • Lyssna på din inre röst
  • Varför VARFÖR är livets viktigaste fråga
  • Låta alla känslor vara okej
  • Veta vem du är för att veta vad du vill
  • Känna dig tillräcklig
  • Ha gränskontroller
  • Lita på livet

 

Att förstå mer om flow har en magisk påverkan på dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din hälsa, din produktivitet, din kommunikation och din ekonomi.

 

Hör av dig till mig för att boka en workshop, individuellt eller i grupp.

Läs mer nedan om olika varianter på workshopparna.

 

Vi hörs!

Lisa

lisa@roomforflow.se

För dig som är stressad/utmattad

Max 8 personer per grupp

Den här workshopserien är för dig som är stressad/utmattad och känner att du är på väg att krascha i den berömda väggen eller redan har gått in i väggen och vill hitta en väg därifrån. Du förstår att du måste sänka prestationskraven och börja reflektera mer, men vet inte riktigt hur det ska gå till.

 

Läs mer om alla Mindstretch-workshops här.

För tjänsteföretagare

Max 8 personer per grupp

Den här workshopserien är för dig som är företagsledare/egenföretagare och vill lära dig ta bättre betalt och dessutom gå med i motståndsrörelsen mot fula säljmetoder. De fem första träffarna lägger vi tyngdpunkten på dig och hur du ska hitta din autenticitet. De två sista träffarna ägnar vi åt att resonera kring hur du kan ta bättre betalt för dina tjänster och dessutom använda respektfulla och autentiska säljmetoder.

 

Läs mer om alla Mindstretch-workshops här.

För presentatörer

Max 8 personer per grupp

Den här workshopserien är för dig som presenterar ofta och vill lära dig konsten att tillreda och servera en förtrollande presentation. De fem första träffarna lägger vi tyngdpunkten på dig och hur du ska lära dig att låta din inre autentiska röst sköta snacket. De två sista träffarna ägnar vi åt handgripliga, mer vanliga, presentationstips.

 

Läs mer om alla Mindstretch-workshops här.

Personlig-utveckling-fantaster

Max 8 personer per grupp

Den här workshopserien är för dig som gillar personlig utveckling och har testat mycket, men är nyfiken på mer och vill hänga med ett härligt gäng likasinnade. Vi ska vrida och vända på alla tänkbara personlig-utvecklingsteorier och ge och ta av varandras erfarenheter.

 

Läs mer om alla Mindstretch-workshops här.

Föreläsning för stor grupp

Antalet deltagare begränsas bara av lokalen

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige, till exempel Vår Gård i Saltsjöbaden (bilden). Kan kombineras med spa på Vår Gård.

Workshop/samtal

5-25 personer

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige, till exempel Vår Gård i Saltsjöbaden (bilden). Kan kombineras med spa på Vår Gård. Kan också kombineras med promenadmöte i vackra Saltsjöbaden.

Walk and talk

1 person

Ett individuellt promenadmöte som start på din stresshantering. Vi dricker te på Vår Gård i Saltsjöbaden (på bilden: Vår Gårds lusthus) och promenerar i lugn takt i vackra Saltsjöbaden och pratar om din stress och hur du kan göra något åt den. Jag kan förstås också komma till dig någon annanstans i Sverige.

Se det här som en avstamp till ditt nya liv. Det här är varken terapi eller coaching, utan ett samtal där jag delar med mig av mina erfarenheter och ger tips på hur du kommer ur din stressade situation. Att prata med någon som har varit i samma situation brukar vara skönt.

Målarkladd-workshop

5-10 personer

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige.

Många säger: ”Måla? Men jag kan ju inte dra ett streck!” I den här workshopen är det enda du behöver göra att flytta färgen från färgtuben till duken. Kladda, helt enkelt! Jag målar oftast med fingrarna. Akrylfärg torkar snabbt så vill du måla över det du har gjort så går det bra efter en liten stund. Flera lager på samma målning brukar dessutom bli kul. Vi testar att kombinera olika metoder – allt helt utan prestationskrav. Det är en nyttig och kul workshop för prestationsprinsessor och prestationsprinsar.

Min styrka är att jag INTE är utbildad konstnär. Mina workshops är inga kurser utan vi samlas bara för upplevelsen att prova vår kreativitet. Det finns inga som helst krav på prestation. I flow flödar färger och kreativitet.

Målarworkshop kan bokas med eller utan samtal om stress och utmattning.

Skräddarsy ditt flow-event

Välj målgrupp

Individuellt

Privatpersoner/kompisgäng

Medarbetare/arbetstagare

Ledning/Styrelse/Arbetsgivare

Egenföretagare

Välj format

Inspirations-lunch

Slutet-av-dagen-energi-kick

Kick-off

Föreläsning
/Workshop

Målarworkshop

Bestäm längd

1 timme

2 timmar

Halv dag

Hel dag

Några dagar

En serie workshops utspridda över tid

Bestäm plats

Vår Gårds konferens i Saltsjöbaden, Stockholm

Ditt kontor någonstans i Sverige

Stockholms skärgård eller annan flowig plats någonstans på jorden

Fläta in annat i eventet

Presentera med flow

Lyft fram ditt företags viktigaste budskap

Föreläsning om arbetsglädje

Visa ditt rätta jag – föreläsning som stärker ditt personliga varumärke

Spa

Yoga

After work med DJ och dans

m.m.

Fortsätt eventet efteråt

Fortsätt flow-snacket långt efter eventet med hjälp av den online-berättelsekursen ”Från stress till flow, Tills jag träffade Ding”. Läs mer här.