Room for flow | Vad är flyt?
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig, utmattning, inre styrka, healing, coaching, coachning, workshops, personlig utveckling, feelgood, må bra, chefsutveckling, ledarskap, förändring,
24575
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24575,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Ett liv som skaver mindre. Att få självförtroende, insikter, idéer, inspiration till att ta kliv du kanske inte ens har vågat drömma om.

Vad är flyt?

Det är när du kan skapa saker och händelser med en lätthet du kanske inte ens kan förstå just nu. Så fort du får inspiration att skapa det du drömmer om, och börjar agera, kommer du att upptäcka hur mycket livet hjälper dig. Det kommer att erbjuda dig möjligheter, resurser och omständigheter som verkar vara helt osannolika. Du kommer att upptäcka att slumpen inte är någon tillfällighet. Livet kommer att servera dig de rätta människorna och de rätta händelserna för att göra allt lättare för dig. Du kommer att få insikter, idéer och inspiration som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Du kommer att få ett fantastiskt självförtroende att ta kliv i livet du kanske inte ens hade vågat drömma om.

 

För oss handlar flyt om att bli levande. Plötsligt ser vi så många vackra saker och människor. Det är en känsla som liknar förälskelse. Vi ser det fina i människor som vi tidigare skulle ha dömt ut på grund av deras utseende, kläder eller yrken.

 

Trots att vi har flyt i vår vardag kan förstås negativa saker fortfarande inträffa. De kan de ruska om lite men vi behöver inte ta in dem i vårt liv helt och fullt. Men vi är ändå djupt engagerade i våra och andras liv. Alla känslor är tillåtna och behövs men det går snabbt att hitta balansen igen.

 

För oss handlar flyt också om att skapa hållbara människor. Vi kan ju faktiskt inte fortsätta att leva våra liv som om det var menat att livet skulle vara en kamp. Det som många av oss har blivit upplärda att tro är ju inte ens sant!

 

Om din hjärna protesterar högljutt just nu, så ställ dej frågorna: Vill jag rättfärdiga mina gamla övertygelser som jag har levt efter eller vill jag bli fri? Kan det vara dags att släppa taget och se att det finns en ny verklighet och ett nytt sätt att leva?

 

Välkommen in i det nya när du vill!

Room for flows alla utbildningar och kurser

Hitta din inre styrka (Workshop)

Mer flyt i ditt liv som ledare (Coachingprogram)

Mer flyt i livet – Mindstretch (Coachingprogram)

Mer flyt på din arbetsplats (Coachingprogram)

Den helande hästen (Coaching)

Från stress till flow (Onlinekurs)

Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (Presentationsakademins workshops, flera varianter)

Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (Presentationsakademins online-kurs)

Instant Transformation (Individuell session)

Instant Transformation (Föreläsning)

Instant Transformation (Onlinekurs, grund)

Instant Transformation (Onlinekurs, fortsättning)

Instant Transformation (Onlinekurs, grund + fortsättning)