Room for flow | Sommarkurs på Stensund 2019
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
24112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24112,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

NYHET! Sommarkurs på Stensund – folkhögskolan vid havet

Vecka 32, 2019

Från stress till skönt vardagsflow
4–9 augusti 2019

 

Få nya perspektiv för att kunna göra annorlunda val i vardagen. Att få mer flyt i livet har en magisk inverkan på din hälsa, dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning och din produktivitet. Du vet den där känslan när vi plötsligt får en insikt som tänjer tankarna. Energinivån stiger och livet blir lite rikare. Det är sånt vi ska ägna oss åt i den här kursen. Målet är att du få nya perspektiv för att kunna göra annorlunda val i vardagen. Livet blir ju inte bättre för att vi springer fortare. Jag har provat. Och kraschat. För att komma till ett skönt vardagsflow behöver vi istället stanna upp och reflektera. Det har du såklart hört förr, men hur tusan gör man?

 

Det blir en vecka med mycket egen tid för reflektioner. Lite som ett retreat. Ingen stress. Lugna långa förmiddagar. Sen träffas vi på eftermiddagarna och vissa kvällar för ovärderliga samtal med likasinnade. Du får frågor att reflektera över mellan tillfällena. Jag fungerar som katalysator för att du ska hitta din egen metod för att må bra. Det finns ju inga rätta svar – det finns bara dina svar. Du får lära dig EFT Tapping som är en snabb teknik för att ta dig ur stressiga situationer.

 

Vi kommer att vara utomhus så mycket som möjligt i den vackra omgivningen vid havet.

 

Vi jobbar med 7 områden

  • ”Varför” är livets viktigaste fråga
  • Lyssna på din inre röst
  • Låt alla känslor vara okej
  • Våga vara dig själv och hitta din inre drivkraft som ger outsinlig energi
  • Du är tillräcklig precis som du är
  • Se över dina gränskontroller och lär dig hantera tristnissar
  • Lär dig lita på livet

 

Min styrka är att jag varken är terapeut, psykolog eller psykiater. Innehållet är baserat på min egen tid med utmattning och att jag har studerat personlig utveckling i drygt 10 år, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med psykologi-forskning, forskning om applicerad kvantfysik,
olika typer av terapi, självhjälpsböcker och uråldrig visdom. En deltagare på en workshop sa:

 

”Du är ett bibliotek av allt du läst, lärt och lyssnat på. Dessutom är du bra på att lyssna och kunde höra vad jag hade för blockerande övertygelser. Det blev intressanta och spännande självreflektioner”. 

 

Du anmäler dig direkt på Stensunds folkhögkolas webbplats.

Om du har frågor om kursinnehållet är du välkommen att kontakta mig.

 

Lisa Sjöström
0708-26 21 20
lisa@roomforflow.se

Anmäl dig till kursen här

På Stensund får vi god mat, härlig miljö och trevligt umgänge. Eftersom vi äter tillsammans med alla andra sommarkursdeltagare är det lätt att knyta kontakt med andra också. Här kan du läsa lite mer om restaurangen.

Billigare än så här blir det aldrig!

 

4 700 kr för kurs och mat i 6 dagar och boende (del i dubbelrum) i 5 nätter.

Enkelrumstillägg: 500kr.

Standarden på boendet är som ett enkelt vandrarhem. Ta med lakan och handduk. Toalett och dusch utanför rummet. Vi äter i ”slottet”.

 

Anmäl dig direkt till skolan via kurssidan.

 

Tips! Ta med dig en kompis. Ni behöver inte gå samma kurs, det finns ett brett utbud av sommarkurser. Kolla här. Var uppmärksam på att alla kurser inte går samma vecka.

 

 

Frågor?

 

Jag som kommer att vara din kursledare, svarar gärna på alla frågor kring kursens innehåll och upplägg. lisa@roomforflow.se

 

Annika Mettelsiefen på Stensunds folkhögskola svarar på alla frågor om skolan, logi, kost och anmälan. annika.mettelsiefen@stensund.se.

Anmäl dig till kursen här