Vore det inte skönt att leva livet lite mer på ditt sätt?

Leva livet på ditt sätt

Visst vore det skönt att inte stå och vänta på att livet ska börja på riktigt? Att veta mer vad du vill och inte vill. Att leva livet mer på ditt sätt. Att tro mer på dig själv och din kapacitet. Att inte behöva anpassa dig så mycket efter andra. Att bli mer synkad med dig själv. Att slippa krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det – hitta en snabbare väg därifrån.

Du behöver inte lära dig flow

Flow är något du redan kan. Om det känns avlägset har du bara glömt det. När du var liten var du i flow nästan hela tiden. Och även som vuxen har du en egen flowguide – din inre röst (som du kanske ofta tystar ner). Det är den rösten som vet vad du vill. Vi menar vad du egentligen vill.

Om du lär dig lyssna på din inre röst kan vi lova dig att du kan må bra nästan jämt. När vi är synkade med oss själva är vi inte sjuka lika ofta men vi smittar på ett annat sätt – vår flowglow påverkar alla vi möter på ett positivt sätt. Och det lyser sen tillbaka på oss själva.

Om vi dessutom tillåter oss att ta det riktigt lugnt och till och med ha tråkigt kommer också de bästa idéerna. Testa att boka in tråkighet i kalendern!

Utmattningen var en dörr

Någon har sagt att man inte vill förändras förrän det blir för smärtsamt att låta bli. Jag trodde att det var viktigt att vara duktig, framgångsrik och ha en fin fasad, att kämpa och dessutom att stå ut med att mycket ansvar vilade på mig. En ständigt gnagande oro kryddad med frustration var min vardag tills det small. Jag gick in i väggen. I samma veva fick jag en blodpropp i benet. Efter ett tag upptäckte jag att utmattningen inte var en vägg utan en dörr. Den liknade ingenting jag hade sett förut. Den hade ett pyttelitet titthål så att jag kunde ana vad som fanns på andra sidan. Den hade en himla massa nyckelhål. Några av nycklarna hade jag missat att plocka upp när jag var riktigt liten. Nu har jag öppnat dörren till ett mycket skönare liv och lärt mig vad som är viktigt här i livet.

Man kan inte leka för mycket

Det tog mig flera år av utmattningssyndrom för att förstå vad som är viktigast här i livet. Det är att ha roligt. Paradoxen är att ju roligare vi har det desto mer produktiva blir vi. Jag önskar att någon hade berättat det för mig tidigare så kanske jag hade sluppit bli utmattad. Fast man hör bara det man är redo att höra så det var nog jag som inte hade lyssnat.

Jag trodde att livet handlade om tre saker – prestation, prestation och prestation. Nu har jag hittat ett mycket skönare förhållningssätt till livet. Jag ser till att må bra i stunden. Jag har barn och hundar som mina förebilder. Deras motto är: Man kan aldrig leka för mycket.

Du har alla svar själv

Jag har läst hyllmeter av självhjälpsböcker, ifrågasatt typ allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med kvantfysisk forskning, uråldrig visdom och modern psykologi-forskning. En deltagare på en av mina workshops sa: ”Du är ett bibliotek av allt du läst, lärt och lyssnat på. Dessutom är du bra på att lyssna och hör vad man har för blockerande övertygelser. Det ger upphov till intressanta och spännande självreflektioner”.

Jag vill vara en katalysator för att du ska hitta din egen metod för att må bra. För det finns inga rätta svar – det finns bara dina svar (till skillnad från vad många författare påstår). Kom ihåg att vi har mycket större möjligheter än vi tror att medvetet skapa våra liv så som vi vill ha dem.

Hör av dig!

Är du nyfiken på att utforska dina möjligheter att komma i ett härligt vardagsflow där problem inte är så stora? Då kommer du att ha glädje av det ROOM FOR FLOW kan erbjuda dig oavsett hur ditt liv ser ut idag. Idén till ROOM FOR FLOW kom till under tiden jag var sjukskriven för utmattningssyndrom.

Vi hörs!

Lisa
lisa@roomforflow.se
0708-262120

Flow is a state where you are so focused it feels like time stands still. Doing what you love and challenging yourself is how you get there.

”Att vara i flow är helt fantastiskt. Inspirationen och idéerna flödar och kreativiteten fullkomligt bubblar över. Det finns inget stopp. Jag skriver, jag målar, jag skapar. Det känns som att stå i ett varmt, vackert vattenfall och bara njuta av allt som strömmar till mig. Det känns som att vara kär. Jag till och med glömmer att äta.” /Lisa

Room for flows alla utbildningar och kurser

Hitta din inre styrka (Workshop)

Mer flyt i ditt liv som ledare (Coachingprogram)

Mer flyt i livet – Mindstretch (Coachingprogram)

Mer flyt på din arbetsplats (Coachingprogram)

Den helande hästen (Coaching)

Från stress till flow (Onlinekurs)

Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (Presentationsakademins workshops, flera varianter)

Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (Presentationsakademins online-kurs)

Instant Transformation (Individuell session)

Instant Transformation (Föreläsning)

Instant Transformation (Onlinekurs, grund)

Instant Transformation (Onlinekurs, fortsättning)

Instant Transformation (Onlinekurs, grund + fortsättning)