Room for flow | Online-kurser
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
21662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21662,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Online-kurser som du kan jobba med på egen hand

Från stress till flow

Tills jag träffade Ding – En berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot skönt vardagsflow

Mitt mål med den här korta kursen är att du ska få upp ögonen för hur du kan slippa stressa och kanske krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det – hitta dörren ut.

 

Efter ett tag upptäckte jag nämligen att utmattningen inte var en vägg utan en dörr till något nytt. På den här sidan dörren är det viktigaste inte att jobba utan att vara mig själv, göra det jag brinner för och ha roligt. Paradoxen är att jag då blir mer produktiv. Nu har dessutom antalet trist-nissar i min omgivning minskat rejält.

 

Låt dig inte luras av de korta texterna i berättelsekursen. De innehåller stora insikter. Ta dig tid att fundera över texterna och reflektionsfrågorna för att hitta fram till DINA svar och DINA nycklar till ett skönare liv.

 

Det finns dessutom massor av länkar till varje avsnitt. Det är länkar till mina blogginlägg och till böcker, meditationer och klipp från Youtube med kloka människors ord – alla har varit ett stort stöd för mig på min resa. Eftersom jag älskar musik finns också länkar till låtar som har gett mig pepp, tröst och fördjupning av insikterna. Hoppas att du också gillar dem och att länkarna – framförallt musiken – ger dig en ny upplevelse av en kurs.

Till berättelsekursen

Den här kursen finns också i en enklare version (utan alla länkar) på kursplattformen DailyBitsOf.com. Där hittar du också runt 300 andra kurser i massor av spännande ämnen.

En kort introduktion.

Till berättelsekursen

”Det är en så jävla bra kurs! Alltså wow!”

Fanny Engström, Frilansande skådespelare och designer

 

”Väldigt viktig kunskap!”

Niklas Laninge, psykolog

 

”Den här kursen har kvalitetssäkrats av vårt team av psykologer och journalister för en garanterat härlig läroupplevelse.”

Daily Bits Of.com

 

”Wow, vilket material och vilken story!”

Ann-Charlotte Karlsson, Yogainstruktör

Ett recept med allt du behöver för att utveckla dig som presentatör

KONSTEN ATT TILLREDA OCH SERVERA FÖRTROLLANDE PRESENTATIONER

 

Det här receptet  bygger dels på min erfarenhet av att ha hjälpt människor med presentationer i 25 år, dels på en undersökning jag har gjort om vad människor tycker är jobbigt med att göra presentationer.

I receptet har jag samlat allt du behöver när du vill utveckla dig som presentatör – ett recept med fem ingredienser som sparar tid och tankemöda åt dig och gör din presentation förtrollande. Följ det steg för steg och bli klar med din presentation under tiden.

 

Jag kan avslöja att väldigt många som använder receptet ändrar sin ursprungliga presentationsidé till en som är vassare och mer värdefull för mottagarna.

 

Jag rekommenderar att du använder båda de här verktygen, alltså Tills jag träffade Ding (ovan) och Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (länk nedan) för att komma till ett härligt avslappnat och proffsigt flow när det gäller presentationer för när du låter inre röst sköta snacket presenterar du med flow. Det är ju samma sak med presentationer som med allt annat här i livet. Vi blir bra på saker när vi är synkade med oss själva.

Till Presentationskursen