Coachingprogram: 7 tillfällen under 3,5 månader

Livet blir inte bättre om du springer fortare. Jag har provat. Och kraschat.

 

Det här är för dej som …
– tycker att du är stresstålig (och tror att det är en bra grej)
– har sjukt mycket att göra (och tycker att även det är en bra grej)
– gillar att ha många bollar i luften (och tycker att även det är en bra grej)
– tycker att du är väldigt kompetent (det är såklart bra men inte om du aldrig vågar visa dig operfekt) (Sorry, men alla har brister. Skönt, va?)

 

Men i hemlighet undrar du
– hur tiden ska räcka till
– när livet ska börja på riktigt (du liksom bara förbereder dig nu)
– om du verkligen ska behöva kämpa så mycket

 

Om du inte har tid att unna dej att delta i ett sånt här coachingprogram skulle du behöva delta i två, för livet blir inte bättre om du springer fortare. Jag har provat. Och kraschat.

 

Du, dina kollegor eller vänner är varmt välkomna att ta del av allt jag önskar någon hade berättat för mej för många år sen.

Bli fri att skapa ditt liv

 

Det här är ett coachingprogram som tänjer dina tankar. Du kommer att bli mer produktiv, få härligare relationer och bara en sån här sak: Du kommer att MÅ BÄTTRE!

 

När vi tänjer tankarna lite kan vi plötsligt göra annorlunda val i vardagen. Det är så vi får flyt i livet istället för att köra det på autopilot. Att vi mår bättre av att ha mer flyt i livet är uppenbart, men det gör oss också fria att skapa det liv vi vill ha.

 

Att få mer flyt i livet har en magisk inverkan på din hälsa, dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din sömn, din produktivitet och din ekonomi. LÄS GÄRNA MER OM FLYT HÄR.

 

Mellan varje gång blir det en hel del att fundera på och reflektera över. Det finns också möjlighet att boka individuella telefonmöten med mig mellan gångerna om du behöver.

Att växa tillsammans i grupp

 

Det finns stora fördelar att göra en sån här personlig utvecklingsresa i grupp. Att få berätta sin story och höra andra berätta sin story berikar.

 

Varje deltagare gör sin egen utvecklingsresa men alla deltagare strävar mot ett gemensamt mål: att få mer flyt i sin egen vardag. Så sluta leta efter det rätta svaret. I det här coachingprogrammet får du hjälp att leta efter ditt svar.

 

Max antal deltagare per grupp: 8

Minsta antal deltagare per grupp: 5

 

 

Sätt ihop en egen grupp

Om du vill kan du sätta ihop en egen grupp t ex på din arbetsplats dina vänner. Hör i så fall av dej till mej så planerar vi datum och plats. Annars är du välkommen att hoppa på en grupp (nya program startar med jämna mellanrum, se info längre ner).

Intresseanmälan

Din intresseanmälan förpliktigar inte till ett köp.

För att lättare se saker ur nya perspektiv föreställer vi oss att vi går in i rum och känner efter hur det känns när det gäller andra förutsättningar än de vanliga. Vi ägnar en coachingträff åt varje ”rum”.

INNEHÅLL

 

Innehållet är baserat på att jag har studerat personlig utveckling i drygt 15 år, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med psykologi-forskning, forskning om applicerad kvantfysik, olika typer av terapi, självhjälpsböcker och uråldrig visdom. Utan att avslöja några detaljer kan jag lova dej att jag har ett helt annat angreppssätt på det här med stress och flow än det vanliga, ja till och med annorlunda än vårdgivarna.

 

UNIKT

Det unika med mina workshops och coachingprogram är att jag inte bara pratar och tänjer tankar utan också jobbar med konkreta verktyg, till exempel Tapping, Emotion Code och kvantfysiska teknologier.

UR INNEHÅLLET

 

  • VARFÖR är livets viktigaste fråga

 

  • Viktigare att vara autentisk än att vara positiv

 

  • Hur vi fastnar i beteendemönster som stoppar oss utan att vi märker det

 

  • Lär känna dina inre ”orkestermedlemmar”

 

  • The power of ”I am enough”

 

  • Varför vi ibland måste titta bakåt för att kunna gå framåt

 

  • Hantera tristnissar och energitjuvar

 

  • Vi behöver inte tänka oss ur alla problem

 

  • Hur livet fungerar ”behind the scenes”

 

  • Varför vi ska ge oss hän, skita i förnuftet, våga ifrågasatta, vara oss själva och ha kul. (Paradox: vi blir mer produktiva då.)
Coach

 

Jag, Lisa Sjöström, är din coach. Du når mej på lisa@roomforflow.se

Jag har en naturlig fallenhet för att höra detaljer och se samband i människors berättelser, så jag kan hjälpa dej att se vad som blockerar dej från ett liv i flow.

Lisa i cirkel

”Tell them I’m not a lawyer, that might help.” Så sa Julia Roberts rollkaraktär Erin Brockovich i filmen med samma namn. Precis som Erin, som vann klienternas förtroende genom att INTE vara advokat, är min styrka att jag inte är varken terapeut, psykolog eller psykiater. Jag utgår istället från allt jag nu vet om stress kontra flow – det jag önskar att någon hade talat om för mej för länge sen så att jag hade sluppit vara sjukskriven för utmattning i 4 år.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan förpliktigar inte till ett köp.

PLATS

 

Konferensanläggningen Vår Gård, Ringvägen 6, Saltsjöbaden utanför Stockholm.

 

Vi håller alltså till vid havet i vackra Saltsjöbaden, 20 minuter med bil från Slussen eller 35 minuter med Saltsjöbanan (inklusive ersättningsbuss mellan Slussen och Henriksdal pga ombyggnaden av Slussen).

 

Tåget stannar ca 100 meter från anläggningen. Avsätt gärna tid före träffarna för en promenad i skärgårdsmiljön.

 

Inom kort sätter jag upp en onlineversion av den här workshopserien för dig som inte har möjlighet att ta dig till Saltsjöbaden. Info om det kommer snart här.

DATUM

 

Information kommer snart.

 

Längd

3,5 månader. 2 träffar per månad + en återträff, alltså 7 eftermiddagar à 4 timmar, totalt 28 timmar.

Mellan varje gång blir det en hel del att fundera på och reflektera över. Det finns också möjlighet att boka individuella telefonmöten med mig mellan gångerna om du behöver.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan förpliktigar inte till ett köp.

PRIS

8 500 kr per person.

Obs! För privatpersoner ingår moms, för företag läggs moms på priset.

 

Coachingprogrammet motsvarar 4 hela kursdagar uppdelade på 7 eftermiddagar à 4 timmar, alltså totalt 28 timmar + en återträff en tid efter avslutat program. Självklart ingår gott fika och fin miljö i priset.

 

50% faktureras vid anmälan, sen finns det möjlighet att delbetala resten efter överenskommelse.

 

No Show-avgift på 1 200 kr om du hoppar av hela coachingprogrammet senare än 48 timmar innan det startar. Om du blir sjuk eller får förhinder vid ett fåtal tillfällen försöker vi hitta en ny tid för dej så att du kan ta igen den gången. Om du missar många tillfällen kan du inte ta igen dem.

 

Fråga din arbetsgivare om hen kan stå för kostnaden för det här coachingprogrammet. Den kan räknas som kompetensutveckling, förebyggande stresshantering eller som rehab efter utmattning.

 

Gå två tillsammans och få rabatt

Gå två personer för 14 600 kr, alltså 7 300 per person. Ni får alltså 1 200 kr i rabatt var.

FRÅGOR OCH ANMÄLAN

 

Mejla mej på lisa@roomforflow.se för att anmäla ditt intresse. Din intresseanmälan förpliktigar inte till ett köp förrän vi har haft en mejlkonversation och kommit överens om att du vill vara med.

 

Undrar du om det här coachingprogrammet är något för dej? Ring eller mejla mej och berätta om din situation och vad du skulle vilja ha hjälp med. Jag lovar att du får ett ärligt svar på om det här passar dej eller inte.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan förpliktigar inte till ett köp.

If you hang out with me for too long I’ll brainwash you into believing in yourself and knowing that you can achieve anything.