Ett lättsamt sätt förändra ditt liv

Allting börjar med en tanke. Med vilka tankar skapar du ditt liv?

Att leka med minnen från framtiden är ett lättsamt sätt att förändra situationer som du känner dig fast i eller att uppfylla dina drömmar.

 

I den här coachingsessionen på 1,5 tim via Zoom får du först en genomgång av metoden på ca 20 minuter. Sen berättar du om det du vill förändra. Efter det guidar jag dig med frågor och du får berätta om situationen som om den redan hade förändrats. Jag lovar att du kommer att höja din vibration!

 

Efteråt kan du välja att fortsätta med metoden på egen hand eller boka flera sessioner.

 

Coachingmetoden bygger på ett enkelt sätt att gå förbi intellektets invändningar. Genom att att MINNAS hur problem löste sig eller hur dina drömmar gick i uppfyllelse, kommer du att skapa en ny verklighet.

Har du hört talas om Bannister-effekten? Roger Bannister var den första som sprang en engelsk mil på under 4 minuter. Det kallades drömmilen och alla VISSTE att det var omöjligt att springa den på kortare tid än 4 minuter. Hela världen var faktiskt övertygad om att en människokropp inte skulle klara av det. Men Roger klarade det.

Och när han hade gjort det var det plötsligt flera som sprang ännu fortare, bara några veckor senare slogs rekordet igen.

 

Så, våra mind behöver alltså bevis för att något fungerar för att ”våga” göra en förändring. Genom att leka med minnen från framtiden skapar vi en egen Bannister-effekt.

Plats

Zoom.

 

Pris

995 kr (varav moms 199 kr). Faktureras som coaching.

 

Längd

1,5 timme.

 

Coach

Min drivkraft är en benhård tro på att det är meningen att vi ska må bra och hela tiden expandera, alltså utveckla oss. Jag utforskar olika sätt som vi kan tänja våra tankar, läka och höja vår vibration, för då händer det något magiskt. Den här coachingmetoden är ett roligt sätt att snabbt höja sin vibration och att dessutom inse att vi inte ÄR våra tankar och våra känslor, även fast det oftast känns så.

 

Varmt välkommen!

Det här är fantastiskt rolig och energifylld coaching. Det ska bli så spännande att träffa dej. Jag önskar dej varmt välkommen!

Lisa i cirkel
Boka här
”Fick värsta kreativa rycket efter det här” 💃💃💃

Cecilia Ylvén