Room for flow | KONTAKT
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
18918
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-18918,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Lisa Sjöström

Flowkatalysator och presentationscoach

Jag jobbar med stresshantering och personlig utveckling på djupet. Jag inspirerar människor att ta fram den inneboende förmågan vi alla har att styra våra liv.

 

Min styrka är att jag INTE är utbildad terapeut. Det innebär att jag kan peppa och lotsa individer och dessutom skapa opinion i samhället och på arbetsplatser utan att övertala någon om att just min behandlingsmetod är den enda rätta. Tvärtom, så är jag övertygad om att det finns fler än ett sätt tillfriskna och helas. Dessutom kan vi behöva olika metoder i olika faser i livet.

 

Min huvudsakliga bakgrund för det jag jobbar med nu är en specialutbildning. Den heter ”3 års sjukskrivning för utmattningssyndrom”. Utöver den har jag studerat personlig utveckling i drygt 10 år, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det med psykologi-forskning, kvantfysisk forskning, olika typer av terapi, hyllmeter av självhjälpsböcker och uråldrig visdom. Från början utbildade jag mig till jurist, men i 25 år har jag jobbat som grafisk formgivare, marknadsförare och presentationscoach.

Mitt motto:

”Ge dig hän i livet. Skit i förnuftet. Våga ifrågasätta. Var dig själv. Och ha kul. Och bli arg ibland om det behövs, det är i alla fall bättre än att vara maktlös.”

(Om du fortsätter att hänga med mig kommer jag att förklara den djupare innebörden i det här mottot. Nyfiken direkt? Klicka här.)

Inspirationsbrev
Post och e-post

Rapsodi Kommunikation AB, Ringvägen 5B, 133 39 Saltsjöbaden

e-post
Telefon

+46 708 26 21 20

BESÖKSADRESS

Jag är både flexibel och flyttbar. Var vill du träffas?

Instagram

Instagram
FACEBOOK

FACEBOOK
LINKEDIN

LINKEDIN

Flowinspiratörer

Torsten
”Vad jag gör efter att jag har lekt?
Då leker jag.
Eller äter ost.
Jag blir lycklig av ost.”
Lego
Ӂh, vad bra att du kommer!
Nu kan vi leka.
Regler: Jag gör konster och du ger mig godis.”