KVANTFYSIKEN HJÄLPER DIG ATT FÖRÄNDRA DITT LIV

Om kurserna

Mikael Säflund har föreläst i många år om den senaste forskningen inom kvantfysik och medvetenhet. Onlinekurserna, som är en samproduktion mellan Instant Transformation och Room for flow, är baserade på Mikaels grundkurs och fortsättningskurs i Instant Transformation. Content Creator Lisa Sjöström från Room for flow intervjuar och samtalar.

 

Klicka på filmen för att se en trailer.

 

Kurserna innehåller massor av ljudfiler och videoklipp med filmade samtal, lektioner och övningar plus en mängd texter. Fördelen med onlinekurser är att du gör allt i egen takt och kan praktisera kunskaperna innan du går vidare till nästa avsnitt. Och så kan du förstås repetera hur många gånger du vill.

 

Mikael säger: ”Tusentals människor har kommit till föreläsningarna och många av dem har bett mig skapa kurser så att så många som möjligt ska få del av informationen. Instant Transformation är en samling av medvetenhetsteknologier och teorier inom kvantfysik som vi kan applicerar i våra liv. De kan ha omedelbara effekter på våra oönskade mentala, emotionell eller fysiska tillstånd. Jag älskar att dela med mig till andra något som skapar möjligheter och framgång för andra. Ni som har mött mig vet vad jag talar om. Jag är så glad över att nu kunna erbjuda kurserna online.

 

Nu i dessa tider kan dessa teknologier verkligen bidra till att förbättra människors liv. Det vi främst behöver göra är att ändra vår perception, avlära alla tokigheter vi serverats och lärt oss från den dagen vi såg ljuset här på jorden och som bidragit till att vi upplever oss vilsna, begränsade och beroende av andra för vår överlevnad. Vi har lärt oss att överleva och inte att leva. Vi behöver medvetenhet!”

Lisa visar och berättar lite om kurserna i Instant Transformation.
Plats

Online. Kurserna ligger på roomforflow.teachable.com

 

Priser

Grundkursen​: 3200 kr
Fortsättningskursen: 3200 kr
Paketpris för grundkursen + fortsättningskursen: 5500 kr

 

Längd

Varje kurs motsvarar en två-dagarskurs live.

 

Datum och tid

När du vill. Hur du vill. Var du vill. Hur många gånger du vill.

 

Kursledare

Mikael Säflund
info@instansttransformation.se

 

Producent och Content Creator

Lisa Sjöström
lisa@roomforflow.se

På kursplattformen kan du läsa mycket mer och se vad kurserna innehåller:
Till kursplattformen