Spela huvudrollen i ditt eget liv

När vi hittar vår inre styrka – och agerar efter den – blir livet snudd på magiskt

(Länken som nämns i klippet går till den här sidan.)

I den här workshopen undersöker vi vad inre styrka är och vi provar olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. Styrkan som gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket. Ett sätt kan vara att helt enkelt inte tro på allt vi tänker. Men hur sjutton gör man det?

Att ha flyt i vardagen innebär att du kan skapa saker och händelser med lätthet och att du upptäcker hur mycket livet hjälper dig när du släpper taget. Det kommer att erbjuda dej möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika. Läs mer om flyt här.

 

I workshopen synliggör vi flera paradoxer, t ex hur vi kan göra mindre och ändå få mer gjort, och hur vi genom att släppa taget kan få mer kontroll. Tänk om det väntar en helt ny värld för dej när du släpper taget?

 

Vi tittar också på hur hur våra beteendemönster ibland kan bli till beteendemonster, alltså till mönster som inte gagnar oss. Ibland kan vi behöva titta tillbaka i vårt förflutna för att hitta vår inre styrka. När vi hittar den – och agerar efter den – blir livet snudd på magiskt. Vi får flyt när vi väljer att lyssna på vårt inre och slutar att ta det säkra före det osäkra.

 

Eftersom jag tror benhårt att det inte finns ETT sätt som får alla att må bättre – det handlar ju om personlig utveckling – så serverar jag en meny av olika redskap så att du kan prova dej fram till något som passar dej. Det unika med mina workshops och coachingprogram är att jag inte bara tänjer tankar utan också jobbar med konkreta verktyg, till exempel Tapping, Emotion Code och kvantfysiska teknologier. Det är sånt som du annars får studera vart och ett för sej.

Plats

Birger Jarlsgatan 107 i Stockholm.

 

Pris

550 kr per person (varav moms 110 kr).

EARLY BIRD: 150 kr rabatt på nästa års workshops om du bokar i år.

 

Längd

4 timmar inklusive paus med fika och snacks.

 

Datum och tid

Observera att tiderna varierar!

Måndag 9 december kl 18-22

Lördag 14 december kl 14-18

Tisdag 17 december kl 18-22

Torsdag 19 december kl 18-22

Tisdag 14 januari kl 18-22

Lördag 18 januari kl 14-18

Tisdag 21 januari kl 18-22

Tisdag 28 januari kl 18-22

Torsdag 30 januari kl 18-22

Tisdag 4 februari kl 16-20

Lördag 8 februari kl 14-18

Onsdag 12 februari kl 16-20

Lördag 15 februari kl 14-18

Tisdag 18 februari kl 18-22

Lördag 22 februari kl 14-18

(Den här workshopen går också att beställa till ditt företag. Då gör vi tillsammans upp om tid och plats eller Skype individuellt (annat pris) eller i grupp. Kontakta lisa@roomforflow.se.)

 

Antal deltagare

Minst 5 personer, max 15 personer per gång.

 

Workshopledare

Med utgångspunkt från lärdomen av 4 år med utmattningssyndrom inspirerar Lisa Sjöström dig till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur vi kan leva ett hållbart och LEVANDE liv.

 

Varmt välkommen!

Det här är fantastiskt utvecklande och energifyllda kvällar. Ge dej själv en kväll och börja ta mer plats i ditt eget liv. En sådan här workshop kan bli en viktig katalysator i din utveckling till ett liv i mer flow. Det ska bli så spännande att träffa dej och höra dina funderingar om inre styrka. Jag önskar dej varmt välkommen!

Lisa i cirkel

Lisa är superduktig på det hon gör, det går upp både ett och två ljus, när man gått hennes kurser 👏👏

För dej som är på upptäcktsfärd i livet

Jag vänder mej till dej som är på upptäcktsfärd i livet.

Är du nyfiken på hur du kan få ut mer av ditt liv?

Är nyfiken på att känna dej mer levande?

Är du redo att se saker ur nya perspektiv?

Då är det här för dej.

Kan inre styrka vara att visa sina svagheter?

Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gått in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska så länge jag lever. Jag vill gärna dela med mej av mina insikter. Kanske landar de som insikter i dej också eller så hittar du inspiration till det någon annanstans.

 

En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. Kvantfysiken förklarar hur det är möjligt.

 

En annan är att livet är fullt av paradoxer. Till exempel att inre styrka kan vara att tillåta sej själv att vara ledsen oftare. För mej är inre styrka alltså inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra.

 

Vad innebär inre styrka för dej? Kom och utforska det tillsammans med mej och en grupp likasinnade.

Så här fina anteckningar gjorde Suzanne Wilnersson, en av deltagarna på en workshop om att hitta sin inre styrka. Du hittar hennes fantastiska målningar på Instagram: @artbywilnersson.com

Spännande upplägg

Efter en inledande föreläsning, drar deltagarna lappar med ämnen som vi diskuterar. Vissa lappar innehåller övningar som vi gör tillsammans, andra innehåller information om hur vi kan tänja tankarna och se saker ur nya perspektiv. Självklart får du som deltagare också en mängd tips och råd att bära med dej och ha att återkomma till när du vill ha mer flyt i vardagen.

Svårt att bestämma dej?

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.

Lisa Sjöström
0708-262120