Vi undersöker vad inre styrka är och provar olika sätt att hitta den

När vi hittar vår inre styrka – och agerar efter den – blir livet snudd på magiskt

I den här workshopen undersöker vi vad inre styrka är och vi provar olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. Styrkan som gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket. Ett sätt kan vara att helt enkelt inte tro på allt vi tänker. Men hur sjutton gör man det?

 

I workshopen synliggör vi flera paradoxer, t ex hur vi kan göra mindre och ändå få mer gjort, och hur vi genom att släppa taget kan få mer kontroll. Släppa taget, är du galen? kanske du tänker, men du kommer att upptäcka att det funkar.

 

Ibland kan vi behöva titta tillbaka i vårt förflutna för att hitta vår inre styrka. När vi hittar den – och agerar efter den – blir livet snudd på magiskt. Vi får flyt när vi väljer att lyssna på vårt inre och slutar att ta det säkra före det osäkra.

”Men det är ju läskigt!” kanske du tänker. ”Hur gör man?”

Man släpper taget.

”Men det är ju jätteläskigt!”

Ja, det kan verka så, men kanske värt ett försök för att få flyt i din vardag?

 

Vad är flyt? Det är när du kan skapa saker och händelser med en otrolig lätthet. Så fort du får inspiration att skapa det du drömmer om, och börjar agera, kommer du att upptäcka hur mycket livet hjälper dig. Det kommer att erbjuda dej möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika.

Plats: Info om lokal i Stockholm kommer snart.

Pris: 700 kr per person. För privatpersoner ingår moms, för företag läggs moms på priset.

Tid: 4 timmar.

Datum: Info kommer snart för öppna workshops.
Den här workshopen går också att beställa till ditt företag. Då gör vi tillsammans upp om tid och plats. Eller via Skype individuellt (annat pris) eller i grupp. Kontakta lisa@roomforflow.se.

Minst antal per gång: 5 personer.

Max antal per gång: 15 personer.

Boka här

Workshopledare: Med utgångspunkt från lärdomen av 4 år med utmattningssyndrom inspirerar Lisa Sjöström dig till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur vi kan leva ett hållbart och LEVANDE liv.

Lisa i cirkel

Spännande upplägg

Efter en inledande föreläsning, drar deltagarna lappar med ämnen som vi diskuterar. Vissa lappar innehåller övningar som vi gör tillsammans, andra innehåller information om hur vi kan tänja tankarna och se saker ur nya perspektiv. Självklart får du som deltagare också en mängd tips och råd att bära med dej och ha att återkomma till när du vill ha mer flyt i vardagen.

Boka här

Svårt att bestämma dej?

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.

Lisa Sjöström
0708-262120

Så här fina anteckningar gjorde en av deltagarna på workshopen, Suzanne Wilnersson. Du hittar hennes fantastiska målningar på Instagram: @artbywilnersson.com