Room for flow | Flow Tools
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
21662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21662,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

FLOW TOOLS är digitala verktyg som du kan jobba med på egen hand

”Väldigt viktig kunskap!”

Niklas Laninge, psykolog

 

”Den här kursen har kvalitetssäkrats av vårt team av psykologer och journalister för en garanterat härlig läroupplevelse.

Daily Bits Of.com

Från stress till flow

Tills jag träffade Ding – En berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot ett liv i magiskt flow

I den här berättelsekursen utgår jag från min egen resa från utmattningssyndrom till ett liv i ett skönt vardagsflow. Jag berättar hur jag tog tillbaka makten över mitt liv genom att ta reda på grundorsaken till utmattningen. Hög arbetsbelastning och ekonomisk press var bara symptom på något djupare.

 

Vi behöver veta varför just vi blir stressade och på vilket sätt vår egen stress har uppstått. Hittills har jag faktiskt inte stött på någon anti-stresskurs, stressforskare eller KBT-terapeut som är intresserad av svaret på den frågan. Hur skönt det än är med promenader, meditation, yoga och liknande blir vi ju inte mindre stressade av det om vi inte förstår vår egen stress. Det blir som att ha en sten i skon. Vi behöver snöra upp skon och ta ur stenen. När stenen väl är borta kan vi läka skavsåret genom en mängd underbara sätt att ta hand om oss själva.

 

Mitt mål med den här korta kursen är att du ska få upp ögonen för hur du kan slippa stressa och kanske krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det – hitta dörren ut.

 

Efter ett tag upptäckte jag nämligen att utmattningen inte var en vägg utan en dörr till något nytt. På den här sidan dörren är det viktigaste inte att jobba utan att vara mig själv, göra det jag brinner för och ha roligt. Paradoxen är att jag då blir mer produktiv. Nu har dessutom antalet trist-nissar i min omgivning minskat rejält. Jag kan förstås fortfarande råka ut för jobbiga saker men jag har hittat ett helt annat lugn i hur jag ska ta mig an problemen. Jag har lärt mig att lita på livet.

 

I varje avsnitt finns en inspirerande text och en uppgift för dig att göra om du vill. Mitt mål är att du ska slippa krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det – hitta dörren ut.

Till kursen på Daily Bits Of.com

Ett recept med allt du behöver för att utveckla dig som presentatör

KONSTEN ATT TILLREDA OCH SERVERA FÖRTROLLANDE PRESENTATIONER

 

Det här receptet  bygger dels på min erfarenhet av att ha hjälpt människor med presentationer i 25 år, dels på en undersökning jag har gjort om vad människor tycker är jobbigt med att göra presentationer.

I receptet har jag samlat allt du behöver när du vill utveckla dig som presentatör – ett recept med fem ingredienser som sparar tid och tankemöda åt dig och gör din presentation förtrollande. Följ det steg för steg och bli klar med din presentation under tiden.

 

Jag kan avslöja att väldigt många som använder receptet ändrar sin ursprungliga presentationsidé till en som är vassare och mer värdefull för mottagarna.

 

Jag rekommenderar att du använder båda de här verktygen, alltså Tills jag träffade Ding (ovan) och Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (länk nedan) för att komma till ett härligt avslappnat och proffsigt flow när det gäller presentationer för när du låter inre röst sköta snacket presenterar du med flow. Det är ju samma sak med presentationer som med allt annat här i livet. Vi blir bra på saker när vi är synkade med oss själva.

Till Presentationsakademin