Room for flow | Flow Tools
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
21662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21662,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

FLOW TOOLS är digitala verktyg som du kan jobba med på egen hand

”Väldigt viktig kunskap!”

Niklas Laninge, psykolog

 

”Den här kursen har kvalitetssäkrats av vårt team av psykologer och journalister för en garanterat härlig läroupplevelse.

Daily Bits Of.com

Tills jag träffade Ding

En berättelsekurs om hur jag bytte stressen mot ett liv i magiskt flow

Det finns 132 symptom på stress. De ska vi inte prata om.
Vi ska inte heller prata om vad som händer i hjärnan när du blir stressad.
Vi ska istället prata om varför du har en sten i din sko. (Hittills har jag inte stött på någon stressforskare eller KBT-terapeut som är intresserad av svaret på den frågan.)
Hur skönt det än är med promenader, meditation, yoga och liknande blir du inte mindre stressad av det om du har en sten som skaver i skon. Du behöver snöra upp skon och ta ur stenen. När stenen väl är borta kan du läka skavsåret genom en mängd underbara sätt att ta hand om dig själv.

 

I berättelsekursen utgår jag från min egen resa från utmattningssyndrom till ett magiskt liv i ett skönt vardagsflow. Jag berättar hur jag tog tillbaka makten över mitt liv genom att ta reda på grundorsaken till utmattningen. Hög arbetsbelastning och ekonomisk press var bara symptom på något djupare. Efter ett tag upptäckte jag också att utmattningen inte var en vägg utan en dörr till något nytt. På den här sidan dörren är det viktigaste inte att jobba utan att ha roligt. Paradoxen är att ju roligare vi har det desto mer produktiva blir vi. Flow is the new productivity! Nu har dessutom antalet trist-nissar i min omgivning minskat rejält.

 

Innehållet är baserat på modern psykologi-forskning, kvantfysisk forskning, uråldrig visdom (som många kallar Law of Attraction), olika typer av terapi och hyllmeter av självhjälpsböcker. Jag har läst mycket, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det till mina nycklar till flow och många fantastiska life hacks.

 

I varje avsnitt finns en inspirerande text och en uppgift för dig att göra om du vill. (I en kommande längre version av kursen kommer det dessutom att finnas det tips på böcker, föreläsningar, meditationer och musik m.m. som har hjälpt mig på min resa.) Mitt mål är att du ska slippa krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det – hitta dörren ut.

Till kursen på Daily Bits Of.com

Ett recept med allt du behöver för att utveckla dig som presentatör

KONSTEN ATT TILLREDA OCH SERVERA FÖRTROLLANDE PRESENTATIONER

 

Det här receptet  bygger dels på min erfarenhet av att ha hjälpt människor med presentationer i 25 år, dels på en undersökning jag har gjort om vad människor tycker är jobbigt med att göra presentationer.

I receptet har jag samlat allt du behöver när du vill utveckla dig som presentatör – ett recept med fem ingredienser som sparar tid och tankemöda åt dig och gör din presentation förtrollande. Följ det steg för steg och bli klar med din presentation under tiden.

 

Jag kan avslöja att väldigt många som använder receptet ändrar sin ursprungliga presentationsidé till en som är vassare och mer värdefull för mottagarna.

 

Jag rekommenderar att du använder båda de här verktygen, alltså Tills jag träffade Ding (ovan) och Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer (länk nedan) för att komma till ett härligt avslappnat och proffsigt flow när det gäller presentationer för när du låter inre röst sköta snacket presenterar du med flow. Det är ju samma sak med presentationer som med allt annat här i livet. Vi blir bra på saker när vi är synkade med oss själva.

Till Presentationsakademin