Room for flow | Flow Rooms
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
21660
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21660,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

FLOW ROOMS är ett flowkoncept för arbetsplatser och konferensanläggningar

 

Kärnan i konceptet är ett fysiskt rum för flow där medarbetare på betald arbetstid får en palett av kravlösa aktiviteter som till exempel samtal, föreläsningar, mycket lugn yoga, målning, meditationer och after work med DJ och dans. Inredningen kittlar sinnena och kan med hjälp av projektorer och ljussättning anpassas till den aktuella aktiviteten för dagen. I rummet finns en dator med stor skärm som visar vad rummet kan erbjuda. På datorn finns yoga och meditationsinstruktioner, bra klipp att lyssna på och massa annat som kan användas individuellt när det inte pågår gruppaktiviteter i rummet. Och så finns det förstås möjlighet att bara vila. Under den mörka månaderna kan rummet vara inrett som ett sommar-rum med solstolar, växter, fågelkvitter, havsljud och fläkt med stilla havsbris.

Alla behöver kontinuerligt fylla på batterierna. Många gör inte de ens i sitt hem. Ett fysiskt rum för flow på arbetsplatsen eller på konferensanläggningen där man kanske deltar i en händelserik konferens om mål som ska uppfyllas, påminner om att ta paus och lyssna på sig själv.

 

På dörren till rummet finns en skylt:

 

RUM FÖR DIG.
Här inne är det förbjudet att prestera.

 

Flow-aktiviteterna i och utanför rummet får medarbetarna att forska i hur de kommer i en känsla av flow och kreativitet. De får också undersöka hur de kan ta med sig den känslan till sitt arbete och till andra delar av livet.

 

Medarbetare i bra balans är inte sjuka lika ofta men de smittar på ett annat sätt – deras flowglow påverkar besökare, kunder, patienter eller gäster. Ett fysiskt rum för flow är något påtagligt. Besökare ser det och medarbetarna berättar gärna om det för sina familjer och vänner.

 

Hör av dig och berätta hur din arbetsplats ser ut och fungerar så kommer jag med förslag på hur jag och mina samarbetspartners kan göra den ännu mer kreativ och ännu mer lönsam. Vi samarbetar gärna med er HR-avdelning så att aktiviteterna i flowrummet blir ett komplement till dess verksamhet.

 

Ert rum för flow kommer att bli arbetsplatsens populäraste rum!

 

Vi hörs!

Lisa

lisa@roomforflow.se

0708-262120

På dörren till rummet finns en skylt:

”RUM FÖR DIG.
Här inne är det förbjudet att prestera.”