Room for flow | Flow Events
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
22767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22767,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

FLOW EVENTS – Föreläsningar och workshops om flow och stresshantering

Mindstretch

– en workshopserie för mer flyt i livet

Workshopgrupper i vackra Saltsjöbaden i Stockholm.

Max 8 pers/grupp. Vi ses 7 ggr per grupp (+ en uppföljningsgång) och får uppgifter att reflektera över mellan gångerna.

Vi träffas 2 gånger per månad så programmet pågår alltså i 3,5 månad. Självklart ingår massor att fundera på och reflektera över mellan gångerna. Och så gott fika i fin miljö förstås. Det finns också möjlighet att boka individuella telefonmöten med mig mellan gångerna.

Att få mer flyt i livet har en magisk inverkan på din hälsa, dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din produktivitet och din ekonomi.

Läs mer om workshopserien här

Innehåll i föreläsningar och workshops

 

Jag älskar det magiska som händer när vi ser saker ur nya perspektiv. Du vet, den där känslan när du plötsligt får en insikt som får tanken att färdas ett steg längre. Energinivån stiger och livet blir lite rikare.
Det är den känslan jag vill att du ska få uppleva i mina workshops och föreläsningar.

 

Jag delar med mig av mina insikter från min egen långvariga utmattning och över 10 års nyfiket studerande av personlig utveckling. Det här passar dig som i perioder känner att livet inte riktigt är så smidigt som du skulle vilja och dig som vill förebygga långvarig stress eller återhämta dig från en utmattning. Jag delar också frikostig med mig av tips på böcker, föreläsningar, musik, meditationer, anti-stress-metoder, musik m.m. som har hjälpt mig på min resa.

 

När jag gick in i den berömda väggen upptäckte jag nämligen efter ett tag att det fanns en dörr till något nytt. På den här sidan dörren är det viktigaste inte att jobba utan att vi är oss själva, gör det vi brinner för och har roligt. (Paradoxen är att då blir vi mer produktiva.)

 

Oavsett längd utgår alla mina föreläsningar och workshops från samma bas, nämligen några olika ”rum” där vi diskuterar vikten av att:

  • Lyssna på den inre rösten
  • Varför VARFÖR är livets viktigaste fråga
  • Låta alla känslor vara okej
  • Veta vem man är för att veta vad man vill.
  • The power of ”I am enough”
  • Ha gränskontroller
  • Lita på livet

 

Att förstå mer om flow har en magisk påverkan på dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din hälsa, din produktivitet, din kommunikation och din ekonomi.

 

Hör av dig till mig för att boka en workshop, individuellt eller i grupp.

Läs mer nedan om olika förslag på upplägg.

 

Vi hörs!

Lisa

lisa@roomforflow.se

Jag älskar det magiska som händer när vi ser saker ur nya perspektiv. Du vet, den där känslan när du plötsligt får en insikt som får tanken att färdas ett steg längre. Energinivån stiger och livet blir lite rikare.
Det är den känslan jag vill att du ska få uppleva i mina workshops och föreläsningar.

Inspirationsbrev + gratis PDF

Föreläsning för stor grupp

Antalet deltagare begränsas bara av lokalen

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige, till exempel Vår Gård i Saltsjöbaden (bilden). Kan kombineras med spa på Vår Gård.

Workshop/samtal

5-25 personer

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige, till exempel Vår Gård i Saltsjöbaden (bilden). Kan kombineras med spa på Vår Gård. Kan också kombineras med promenadmöte i vackra Saltsjöbaden.

Individuellt möte som start på din stresshantering

1 person

Vi dricker te på Vår Gård i Saltsjöbaden (på bilden: Vår Gårds lusthus) och promenerar i lugn takt i vackra Saltsjöbaden och pratar om din stress och hur du kan göra något åt den. Jag kan förstås också komma till dig någon annanstans i Sverige.

Se det här som en avstamp till ditt nya liv. Det här är varken terapi eller coaching, utan ett samtal där jag delar med mig av mina erfarenheter och ger tips på hur du kommer ur din stressade situation. Att prata med någon som har varit i samma situation brukar vara skönt.

Målarworkshop helt utan krav på prestation

5-10 personer

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige.

Många säger: ”Måla? Men jag kan ju inte dra ett streck!” I den här workshopen är det enda du behöver göra att flytta färgen från färgtuben till duken. Kladda, helt enkelt! Jag målar oftast med fingrarna. Akrylfärg torkar snabbt så vill du måla över det du har gjort så går det bra efter en liten stund. Flera lager på samma målning brukar dessutom bli kul. Vi testar att kombinera olika metoder – allt helt utan prestationskrav. Det är en nyttig och kul workshop för prestationsprinsessor och prestationsprinsar.

Min styrka är att jag INTE är utbildad konstnär. Mina workshops är inga kurser utan vi samlas bara för upplevelsen att prova vår kreativitet. Det finns inga som helst krav på prestation. I flow flödar färger och kreativitet.

Målarworkshop kan bokas med eller utan samtal om stress och utmattning.

Skräddarsy ditt flow-event

Välj målgrupp

Individuellt

Privatpersoner/kompisgäng

Medarbetare/arbetstagare

Ledning/Styrelse/Arbetsgivare

Egenföretagare

Välj format

Inspirations-lunch

Slutet-av-dagen-energi-kick

Kick-off

Föreläsning
/Workshop

Målarworkshop

Bestäm längd

1 timme

2 timmar

Halv dag

Hel dag

Några dagar

En serie workshops utspridda över tid

Bestäm plats

Vår Gårds konferens i Saltsjöbaden, Stockholm

Ditt kontor någonstans i Sverige

Stockholms skärgård eller annan flowig plats någonstans på jorden

Fläta in annat i eventet

Presentera med flow

Lyft fram ditt företags viktigaste budskap

Föreläsning om arbetsglädje

Visa ditt rätta jag – föreläsning som stärker ditt personliga varumärke

Spa

Yoga

After work med DJ och dans

m.m.

Fortsätt eventet efteråt

Fortsätt flow-snacket långt efter eventet med hjälp av den online-berättelsekursen ”Från stress till flow, Tills jag träffade Ding”. Läs mer här.