Room for flow | Flow Events
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
22767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22767,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

FLOW EVENTS – Föreläsningar och workshops om flow och stresshantering

Innehåll i föreläsningar och workshops

 

Det finns 132 symptom på stress. De ska vi inte prata om.
Vi ska inte heller prata om vad som händer i hjärnan när du blir stressad.
Vi ska istället prata om varför du har en sten i din sko. (Hittills har jag inte stött på någon stressforskare eller KBT-terapeut som är intresserad av svaret på den frågan.)
Hur skönt det än är med promenader, meditation, yoga och liknande blir du inte mindre stressad av det om du har en sten som skaver i skon. Du behöver snöra upp skon och ta ur stenen. När stenen väl är borta kan du läka skavsåret genom en mängd underbara sätt att ta hand om dig själv.

 

I mina föreläsningar och workshops utgår jag från min egen resa från utmattningssyndrom till ett magiskt liv i ett skönt vardagsflow. Jag kallar berättelsen ”Tills jag träffade Ding”. Jag berättar hur jag tog tillbaka makten över mitt liv genom att ta reda på grundorsaken till utmattningen. Hög arbetsbelastning och ekonomisk press var bara symptom på något djupare.

 

Innehållet är baserat på modern psykologi-forskning, kvantfysisk forskning, uråldrig visdom, olika typer av terapi och hyllmeter av självhjälpsböcker. Jag har läst mycket, ifrågasatt allt, provat och funderat och sen kopplat ihop det till mina nycklar till flow och många fantastiska life hacks.

 

Mitt mål är att du ska slippa krascha i den berömda väggen eller om du redan har gjort det – hitta dörren ut.

 

Hör av dig till mig för att boka en workshop, individuellt eller i grupp.

 

Läs mer nedan om olika förslag på upplägg.

 

Vi hörs!

Lisa

lisa@roomforflow.se

”Det finns 132 symptom på stress. De ska vi inte prata om. Vi ska inte heller prata om vad som händer i hjärnan när du blir stressad. Vi ska istället prata om varför du har en sten i din sko.”

Missa aldrig något intressant event!

Föreläsning för stor grupp

Antalet deltagare begränsas bara av lokalen

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige, till exempel Vår Gård i Saltsjöbaden (bilden). Kan kombineras med spa på Vår Gård.

Workshop/samtal

5-25 personer

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige, till exempel Vår Gård i Saltsjöbaden (bilden). Kan kombineras med spa på Vår Gård. Kan också kombineras med promenadmöte i vackra Saltsjöbaden.

Individuell möte som start på din stresshantering

1 person

Vi dricker te på Vår Gård i Saltsjöbaden (på bilden: Vår Gårds lusthus) och promenerar i lugn takt i vackra Saltsjöbaden och pratar om din stress och hur du kan göra något åt den. Jag kan förstås också komma till dig någon annanstans i Sverige.

Se det här som en avstamp till ditt nya liv. Det här är varken terapi eller coaching, utan ett samtal där jag delar med mig av mina erfarenheter och ger tips på hur du kommer ur din stressade situation. Att prata med någon som har varit i samma situation brukar vara skönt.

Målarworkshop helt utan krav på prestation

5-10 personer

På din arbetsplats eller annan lokal någonstans i Sverige.

Många säger: ”Måla? Men jag kan ju inte dra ett streck!” I den här workshopen är det enda du behöver göra att flytta färgen från färgtuben till duken. Kladda, helt enkelt! Jag målar oftast med fingrarna. Akrylfärg torkar snabbt så vill du måla över det du har gjort så går det bra efter en liten stund. Flera lager på samma målning brukar dessutom bli kul. Vi testar att kombinera olika metoder – allt helt utan prestationskrav. Det är en nyttig och kul workshop för prestationsprinsessor och prestationsprinsar.

Min styrka är att jag INTE är utbildad konstnär. Mina workshops är inga kurser utan vi samlas bara för upplevelsen att prova vår kreativitet. Det finns inga som helst krav på prestation. I flow flödar färger och kreativitet.

Målarworkshop kan bokas med eller utan samtal om stress och utmattning.

Skräddarsy ditt flow-event

Välj målgrupp

Individuellt

Privatpersoner/kompisgäng

Medarbetare/arbetstagare

Ledning/Styrelse/Arbetsgivare

Egenföretagare

Välj format

Inspirations-lunch

Slutet-av-dagen-energi-kick

Kick-off

Föreläsning
/Workshop

Målarworkshop

Bestäm längd

1 timme

2 timmar

Halv dag

Hel dag

Några dagar

Bestäm plats

Vår Gårds konferens i Saltsjöbaden, Stockholm

Ditt kontor någonstans i Sverige

Stockholms skärgård eller annan flowig plats någonstans på jorden

Fläta in annat i eventet

Presentera med flow

Lyft fram ditt företags viktigaste budskap

Föreläsning om arbetsglädje

Visa ditt rätta jag – föreläsning som stärker ditt personliga varumärke

Spa

Yoga

After work med DJ och dans

m.m.

Fortsätt eventet efteråt

Fortsätt Flow-snacket långt efter eventet med hjälp av den webbaserade berättelsekursen ”Tills jag träffade Ding”. Läs mer här.