Room for flow | Events
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
24181
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24181,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Vill du skapa mer flyt i din egen vardag och i världen?

Ett sätt att göra världen bättre är att utveckla lärande till ett livslångt äventyr. Det finns så mycket fantastisk kunskap om livet som vi inte fick i skolan och kanske inte av våra föräldrar heller. Kunskap som gör att vi hittar vår inre drivkraft, får bättre självkänsla och bättre självförtroende, bättre relationer, bättre hälsa, bättre ekonomi, högre produktivitet trots mindre ansträngning … Ja, helt enkelt mer flyt i livet. Det sprider sig sedan som ringar på vattnet till vår närmaste omgivning, våra arbetsplatser och vidare ut i samhället.

Room for flow skapar sociala event där vi tillsammans tänjer tankarna och ser saker ur nya perspektiv, för då händer det något magiskt. Du vet, den där känslan när du plötsligt får en insikt som gör att tanken att färdas ett steg längre. Energinivån stiger och livet blir lite rikare.

Aktuellt just nu:

5 sommarkvällar i Saltsjöbaden

5 sommarkvällar (ca 3 timmar per gång) i vackra Saltsjöbaden med ett mellanting mellan samtal och föreläsningar om ämnen inom personlig utveckling och organisationsutveckling. Det blir en gästföreläsare per gång och massor av samtal med deltagarna. Häng med!

Läs mer här