Title Image

Exklusiv one-to-one coaching inifrån och ut

Upptäck din sinnesro

Skulle du vilja att livet kändes som en sån där rullande trottoar på en stor flygplats, du vet? Du skulle gå i vanlig takt men komma fortare framåt ändå. Inte för att du har bråttom, tvärtom, men det är något som bär dej framåt utan att du anstränger dej mer.

 

Inom oss alla finns en plats som är helt fantastisk. Det vi läser om i alla böcker – att vi har allt vi behöver inom oss – stämmer alltså. Det finns en kreativ kraft som är näst intill obeskrivlig. Och den handlar inte bara om det vi i dagligt tal kallar kreativitet (måla, sy eller skapa på annat sätt). Nej, här pratar vi om kreativitet att skapa hela våra liv och hitta lösningar på problem. Tänk dej att du alltid har en klok idéspruta som assistent!

 

Din egen fantastiska plats inom dej väntar på att bli upptäckt av dej. Låt mej visa dej ”behind the scenes” hur livet egentligen fungerar. För mej tog det lång tid att hitta den där platsen. Jag trodde att jag hade koll på hur livet funkade. Jag trodde att man måste kämpa mycket och att man inte kan få allt man vill. Men någonting var uppenbarligen fel eftersom jag gick rakt in i väggen. Det tog mej 4 år att hitta dörren i den väggen. Den ledde till något helt fantastiskt.

 

Nu jobbar jag med att hjälpa andra hitta sin egen inre plats. När vi lär oss att lita på livskraften, får livet mera flyt. Livskraften flödar genom oss. Vi är faktiskt designade för att må bra, ha bra självkänsla och leva i harmoni.

 

Att få flyt i vardagen innebär också att du kan skapa saker och händelser med lätthet när du upptäcker hur mycket livet hjälper dej. Livet kommer att erbjuda dej möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika.

Läs mer om flyt här.

Odla din nyfikenhet

Jag är så taggad på att få berätta för dej om något utöver det vanliga. Eller egentligen är det något väldigt vanligt, för det finns i oss alla. Låt mej förklara.

 

När det landade i mej att vi faktiskt allihop kan må så himla mycket bättre psykiskt än många av oss gör, försvann mycket stress, oro och ångest. Det gjorde det när jag förstod vad livskraft, medvetande och tanke är, alltså varifrån vi får våra upplevelser. När det också landar i dej kan du  zooma ut och få ett helt nytt perspektiv på livet som i ett trollslag. När du förstår hur vi människor faktiskt är konstruerade kommer dina egna insikter slag i slag.

 

Förståelsen av hur livskraften, medvetandet och tanken faktiskt funkar kräver ingen åtgärdsplan, ingen metod, ingenting. Förståelsen innebär alltså att vi äntligen kan komma i kontakt med de vi är på djupet.

 

Många andra försöker stoppa in dej i en mall du ska följa för att bli lycklig. Det finns inget sånt i min coaching. Jag vill istället visa dej att du redan har all kunskap du behöver. Jag kommer bara att peka i en riktning. När du tittar i den riktningen kommer du att få dina egna insikter.

 

Förändring börjar med förvirring. Ur förvirringen väcks nyfikenheten. Ur nyfikenheten kommer lyssnandet och sökandet. Ur det kommer insikterna.

Är du beredd på att bli lite förvirrad?

Kompromissa inte bort dej själv

Jag tar emot några få coaching-klienter per år i långa exklusiva program på minst 6 månader.

 

Du som vill investera i dej själv är antagligen VD eller ledare av annat slag. Helt klart är i alla fall att du jobbar i ett företag (kanske eget) som förstår vikten av att investera i människorna. Utan psykiskt välmående människor – inget resultat i företaget.

 

Jag tror också att du är en sökare när det gäller personlig utveckling. Du VET innerst inne att det måste vara meningen att vi ska trivas med livet och ha sinnesro oavsett vad som händer.
Mitt mål är att visa dej att du har alla svar du behöver inom dej. Jag vill att du ska känna att du inte längre behöver kompromissa bort dej själv ur livets ekvation.

 

Du kan välja mellan de här olika paketen:

  • 6 månader med 1 samtal i veckan.
  • 12 månader med 1 halvdag och 1 samtal per månad.
  • 12 månader med 1 halvdag per månad och fritt antal samtal.
Plats

När du bokar bestämmer vi en mötesplats eller träffas digitalt via Zoom.

 

PRISER

6 månader med 1 samtal i veckan:

36 000 kr + moms (6 000 kr per månad).

 

12 månader med 1 halvdag och 1 samtal per månad:

78 000 kr + moms (6 500 kr per månad).

 

12 månader med 1 halvdag per månad och fritt antal samtal:

114 000 + moms (9 500 kr per månad).

Varmt välkommen!

Det här är fantastiskt utvecklande och energifylld coaching. Och väldigt annorlunda än allt du har hört talas om tidigare, det kan jag lova. Istället för traditionell mental träning ska vi fokusera på en fundamental förståelse bakom våra mänskliga upplevelser. Det kommer att ge dej sinnesro och en skaparkraft du inte trodde var möjlig.

 

Med utgångspunkt från 15 års studier om personlig utveckling och från egna djupa insikter, inspirerar jag dej till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur du kan leva ett hållbart och LEVANDE liv.

 

Ge dej själv en present att börja ta mer plats i ditt eget liv. Eller låt ditt företag investera i dej. Människor som mår bra, presterar bra.

 

Det ska bli så spännande att träffa dej. Jag önskar dej varmt välkommen att mejla eller ringa så kan vi prata om det här är något för dej.

lisa@roomforflow.se

0708-262120

Lisa i cirkel