”Så mycket jag fick lära mig och fick att tänka på. Det var så härligt i skogen. Vilken upplevelse!” /Åsa

Hitta din inre styrka med hjälp av den helande hästen Lego

Om du spenderar din dagar på ett kontor kanske det är dags att bli lite skitig? Tillbringa en eftermiddag med Lego och mej. Vi mockar, borstar lerig häst mm. Traskar i skogen. Kanske rider om Lego vill det den dagen. Vi leker och lär av Lego. Han är en healer som tog hand om mej på ett underbart sätt under mina år med utmattning. Vi pratar såklart också. T ex om vad du behöver för att bli mer synkad med dej själv, hur du hittar din inte styrka, din sanna drivkraft, hur du får flyt i din vardag.

 

Ge dej själv avkoppling från alla deadlines. Kom med ett öppet sinne så låter vi dagen leda oss framåt. Du behöver inte ha någon vana av hästar, det jag och Lego erbjuder är bara en tillåtande miljö.

 

Det här går inte att mäta resultatet på men jag är säker på att du förstår hur mycket det är värt för dej att vara några timmar i nuet.

 

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Hör då av dej till lisa@roomforflow.se.

Pris: 1500 kr per person + moms + 1 kg morötter
Plats: I Huddinge, du får adress när du har bokat
Faktureras som coachning.

1-3 personer per gång.

Boka här

Anledningen till att hästar är helande för oss människor är framförallt deras fantastiska förmåga att läsa av oss människor, men också att de har en aning högre kroppstemperatur än vi och en betydligt lägre puls, bara 20-40 slag per minut som vilopuls.

Från bloggen

Lego och Torsten hjälpte mej att skriva

Idag blev jag ombedd att skriva en kort text om vad mitt framträdande (ett pepptalk om att göra sin röst hörd) skulle handla om. Jag plockade fram mina anteckningar. Jag blev helt paff. Wow! Jag hade skrivit klart nästan hela innehållet för några veckor sen utan att jag nu var medveten om att jag hade gjort det. Det kändes mer som att jag hade pratat med någon om det och bett denna någon att skriva ner det. Jag kände igen grundtankarna men inte alla orden.

 

När jag såg texten kom jag ihåg hur det hade gått till. Jag var i stallet och hade haft en skön dag med min häst och min hund. Jag tog in en stol i boxen och satte mej bredvid hästen. Jag började på ett nytt dokument i telefonen. Jag tänkte att Lego och Torsten kunde hjälpa mej. Det är lättare att komma åt kreativiteten om jag tänker att jag får den serverad.

 

Högst upp i dokumentet skrev jag: ”Vad ska det stå här?”

Sen lät jag orden flöda.

 

Det här är verkligen ett effektivt, roligt och smidigt sätt att jobba. Mitt tips är att sätta dej i en miljö du gillar, gärna någon annan än den du normalt känner dej pressad att prestera i. Och helst innan du kommer i tidspress, så kan du lättare undvika att dina tankar förstör kreativiteten med en massa tjatter som ”hur ska jag hinna det här?”

 

Har du testat det här någon gång?