Ledarutvecklingsprogram 8 månader

Hej du som vill få mer flyt i ditt liv som ledare!

Nu erbjuder vi dej ett helt nytt sätt att tänja tankarna och utveckla dej

 

Det är något helt annat än traditionell ledarskapsutbildning med strukturerade verktyg. Här är syftet att du ska förändras inuti dej. Att du ska hitta ditt inre ledarskap. Programmet är genomtänkt men har inte den struktur du kanske förväntar dej av en ledarutvecklingsprogram.

 

Det handlar om att hitta ledarskapet i dej själv. Att bottna i ledaren inuti dej istället för att leta efter verktyg och metoder utanför dej. De är skapade av andra, för andra. Här kommer du att få insikter som gör att du skapar dina egna verktyg och metoder.

 

Vi är bombsäkra på att du inte kan hitta något liknande ledarutvecklingsprogram någon annanstans. Det vi ska fokusera på är nämligen att du ska expandera som människa och det finns ju inget färdigt recept för det, eller hur? För det finns ju bara en enda person som du, med just din speciella sammansättning av personliga egenskaper och erfarenheter.

För vem

Det här är för dej som är chef/ledare för en grupp människor. Du är nyfiken på att bottna i ledaren i dej själv istället för att leta efter verktyg och metoder utanför dej själv.

 

Plats

”Hemmaplan” är Saltsjöbaden utanför Stockholm, men vi träffas även på andra ställen i Stockholm.

 

Pris

Info kommer snart.

 

Längd

8 månader.

 

Datum och tid

Nästa planerade programstart är i april 2020. Information kommer snart.

 

Antal deltagare

6- 8 personer per grupp.

Innehåll

Hitta din inre styrka

I 6 workshops undersöker vi vad inre styrka är och provar olika sätt att hitta den för att få ett snudd på magiskt liv.

System-perspektiv

En dag med Gunilla Boivie med målsättning, värderingsarbete, resursarbete och konflikthantering i och mellan team.

 

Instant trans-formation

Mikael Säflunds grundkurs i Instant Transformation (två dagar) som lär dej att manifestera förändringar på fysiska, emotionella och mentala tillstånd.

Goal Mapping

Mikael Säflund guidar dej under en dag till en effektiv målsättningsmetod kryddad med kvantfysik.

 

Flow group calls

Alla i gruppen mediterar samtidigt hemma hos sej själva 1 gång per månad, direkt efteråt samtalar Lisa och gruppen om upplevelsen i ett Zoom-grupp-samtal.

Menings-fulla samtal

Meningsfulla samtal och erfarenhetsutbyte med de andra ledarna i gruppen.

Målarkladd

I den här workshopen är det enda du behöver göra att flytta färgen från färgtuben till duken. Kladda, helt enkelt! Lisa är workshopledare.

 

Indivi-duella sessioner

En individuell session var med Lisa, Mikael, och Gunilla (fler individuella sessioner går att köpa till).

Vi läser romaner

Vi läser romaner och reflekterar över frågor om ledarskap. Lisa är projektledare.

 

Musik-upplevelser

Vi går på konsert och/eller teater tillsammans eller startar en pop-up-kör eller tar sånglektioner bara för att det är kul. Lisa är projektledare.

 

Podd/ filmklipp

Vi spelar in poddavsnitt/youtubeklipp där vi delar med oss av våra erfarenheter och insikter. Lisa är projektledare.

Dokument-ation

Under hela programmet skriver du egen dokumentation i form av dina reflektioner.

Workshopledare/föreläsare/coacher

LISA SJÖSTRÖM, Room for flow, är projektledare för hela programmet, leder workshops och deltar i alla aktiviteter förutom de individuella sessionerna.

Med utgångspunkt från lärdomen av 4 år med utmattningssyndrom inspirerar Lisa till spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur vi kan leva ett hållbart och LEVANDE liv. Lisa har jobbat med marknadsföring, grafisk formgivning och som företagsledare i 25 år i egna företag.

Lisa brinner för att tänja tankar och se saker ur nya perspektiv.

Har du frågor till Lisa är du välkommen att höra av dej på

lisa@roomforflow.se

eller

0708-262120

MIKAEL SÄFLUND, Instant Transformation, är en pionjär inom applicerad kvantfysik, medvetenhet och transformation. Hans föreläsningar och kurser i omedelbar transformation är mycket uppskattade och hålls både i Sverige och utomlands.
Mikael har studerat kommunikologi, perception, kvantfysisk förändring och medvetande-teknologi. Mikael är utbildad NLP Coach och är Certifierad Goal Mapping Practitioner. Han är utbildad regissör och skådespelare och har jobbat många år som skådespelare på Dramaten och regisserat på Oscarsteatern.

Har du frågor till Mikael är du välkommen att höra av dej på

mikaelsaflund@me.com

eller 0739-398038.

 

Vill du läsa mer om Mikaels övriga verksamhet kan du klicka här.

GUNILLA BOIVIE, Creere, är diplomerad psykosyntesterapeut, systemisk coach och internationell ekonom. Hon arbetar med  parterapi, samtalsterapi, facilitering (systemiska konstellationer) coachning, föreläsningar samt erbjuder kurser i personlig utveckling. Gunilla utbildade sig i Systemiska konstellationer 2010 med Dr. Albrecht Mahr, Karen Hedley och Constanze Lang som lärare, och sedan dess har hon levt med metoden som en del i allt hon erbjuder.

Har du frågor till Gunilla är du välkommen att höra av dej på

g.boivie@askis.se

eller 0709-313302.

 

Vill du läsa mer om Gunillas övriga verksamhet kan du klicka här.

Insikt inifrån

I traditionella ledarutbildningar letar du efter svar hos andra. De svaren kommer aldrig att landa ordentligt i dej. Men när du hittar svaren i dej själv blir de bestående. Alltså fungera inte förenklande metoder som påstår att de ska passa alla organisationer och alla ledare. Du behöver komma till egna insikter. Det är insikterna som skapar förändring. En insikt kommer inifrån. Det hörs på namnet.

Se dej själv – se andra

Det här programmet innehåller inga strukturerade metoder för hur du ska leda dina medarbetare utan det innehåller istället tid för dig själv och tid att reflektera och se dej själv. Det är först när du ser dej själv som du kan se andra.

Trygg att följa din inre röst

När du har hittat din inre styrka kommer du att bli trygg i att följa din inre röst. Så småningom märker du också att livet hjälper dej på vägen. Slumpen är nämligen ingen tillfällighet. (Det har du antagligen misstänkt men nu kommer du att bli helt säker på att det är så.)

Hjälp av livet

Med en genuin inre styrka – som inte går att plugga sej till, bara komma fram till genom insikter – kommer du att vara supertrygg i att låta alla i ditt team hitta sin inre styrka. Det kan innebära att gå emot mycket av det du har lärt dej tidigare om ledarskap, rekrytering, marknadsföring mm. Men vi lovar att det funkar.

Ringar på vattnet

Det är också högst sannolikt att du genom att gå igenom det här utvecklingsprogrammet kommer att få bättre relationer, känna dej tryggare, hantera problem på ett helt nytt sätt och dessutom inse att du har mycket större möjligheter att skapa ditt liv än du tidigare har trott.

Ingen roll

Om du ser din uppgift som chef eller ledare som en ”roll” måste lära dig ett manus och det blir väldigt mycket att hålla i huvudet. Om du istället jobbar med att hitta ditt inre ledarskap så kommer allt helt naturligt. Du har då inte det ”skydd” i form av en roll att luta dig mot men du kommer heller inte att behöva det. Du kommer känna dej trygg i den du är.

Inga ledarskapsböcker

I det här programmet har vi inga ledarskapsböcker. Vi läser istället romaner och går på teaterföreställningar eller konserter och har möten med andra människor. Vi lär oss så otroligt mycket genom att höra andras berättelser.

Bättre resultat med annorlunda program

Det finns undersökningar visar att traditionella ledarskapsutbildningar faktiskt gör chefer sämre. Däremot leder nytänkande chefsutvecklingsprogram till betydligt bättre resultat. Resultaten mättes på olika områden, bland annat i chefernas återhämtningshormon.

Svårt att bestämma dej?

Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill.

Lisa Sjöström
0708-262120

Intresseanmälan
Din intresseanmälan förpliktigar inte till ett köp.