Room for flow | 5 sommarkvällar med flyt i Saltsjöbaden
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
24205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24205,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

5 sommarkvällar i Saltsjöbaden med workshops om

Mer flyt i vardagen och i världen

Bli fri att skapa det liv du vill ha

Platsen är fantastisk – anrika kallbadhuset i vackra Saltsjöbaden. Innehållet är ännu mer fantastiskt!

 

Eventen, som är 3 timmar per gång, är ett mellanting mellan föreläsningar, workshops, kurser, intervjuer och samtal. Det blir mingel, övningar och annat lärande tillsammans med andra som är nyfikna på förändring. Och kanske ett dopp i havet för den som vill.

 

Det handlar om viktig kunskap, kunskap som vi inte fick lära oss i skolan, sällan av våra föräldrar och sällan på våra arbetsplatser. Kunskap som bidrar till viktig förändring både i oss själva och i världen.

Varje event har olika tema och olika gästföreläsare som delar sina berättelser och sin kunskap. En röd tråd är att all förändring börjar inifrån. När vi tänjer tankarna och ser saker ur nya perspektiv händer nämligen något magiskt. Vi mår bättre och kan se storheten i oss själva och i andra. Och se glädjen i att hjälpa andra i stort och smått. Genom att delta engagerat i våra egna och andras liv sprider sig sedan den personliga förändringen som ringar på vattnet till vår omgivning, våra arbetsplatser och till hela samhället. Genom att må bättre själv hjälper du andra att må bättre.

Lisa i cirkel

Alla med ett öppet sinne för förändring har glädje av dessa event.

Varmt välkommen!
Lisa Sjöström

lisa@roomforflow.se

Artikel i tidningen Syre

31 juli

Omedelbar transformation
Info + biljetter

Mikael Säflund

Förvåna dig själv! Kom och lyssna på Mikael Säflund som föreläser om den senaste forskningen inom kvantfysik och medvetenhet. På 3 timmar lär du dig att manifestera förändringar på fysiska, emotionella och mentala tillstånd, ofta med omedelbar verkan. Du kommer bli glatt överraskad, förvånad eller kanske provocerad över kvällens innehåll.

Info + biljetter

Om du vill veta mer om Mikael innan du köper din biljett kan du klicka här.

7 augusti

Tapping
for living
Info + biljetter

Anita Kittig Boman

Tänk om det fanns ett verktyg som du kunde använda på egen hand för att behandla dig själv för allt från att förändra invanda beteendemönster, viktproblem, stress och ångest till att bli av med spindel- och ormfobier och konsekvenser av trauman.

Det finns! Det heter Tapping och innebär att du med hjälp av att knacka på akupressurpunkter på kroppen kan lösa upp energiblockeringar. Kom och lär dig Tapping och förstå hur kropp, knopp och känslor hänger ihop. Det brukar bli en aha-upplevelse!

Info + biljetter

Om du vill veta mer om Anita innan du köper din biljett kan du klicka här.

14 augusti

Våga
vara du
Info + biljetter

Veronica Durango

Det är sällan man möter människor man aldrig mött tidigare som berör så som Veronica gör. Följ med på Veronicas vandring från barnhemmets rosa väggar till terrordådet på Drottninggatan 14:53. Veronica inspirerar till att visa hur viktig din story är oavsett situation och bakgrund. Hon har inspirerat hundratals människor med sin unika story och visdom.

Du kommer att gråta och du kommer att skratta. Och du kommer att göra övningar som ger dig insikter. Men framför allt så kommer du att lämna föreläsningen hoppfull.

Info + biljetter

Om du vill veta mer om Veronica innan du köper din biljett kan du klicka här.

21 augusti

Bli detektiv i din egen historia
Info + biljetter

Gunilla Boivie

Bli detektiv i din egen historia – när hinder blir tillgångar privat och i arbetslivet.

Gunilla berättar om sin väg från utbränd och arbetslös IT-konsult till ett nytt liv som egenföretagare med helt ny inriktning. Från att ha jobbat 250% via utmattning och totalt stopp, utanförskap i arbetslöshet och sjukskrivning till att börja se sig själv i ett helhetsperspektiv. Samt om insikten att det som hände henne kunde ha en större betydelse än den uppenbara, innebar en helomvändning och nya livsuppgifter.

Info + biljetter

Om du vill veta mer om Gunilla innan du köper din biljett kan du klicka här.

28 augusti

Tro inte på allt du tänker
Info + biljetter

Madelene Schyllert

Mer info kommer snart

Info + biljetter
Skapa det liv du vill ha

När vi tänjer tankarna lite kan vi plötsligt göra annorlunda val i vardagen. Det är så vi får flyt i livet istället för att köra det på autopilot. Att vi mår bättre av att ha mer flyt i livet är uppenbart, men det gör oss också fria att skapa det liv vi vill ha. Att få mer flyt i livet har en magisk inverkan på din hälsa, dina relationer, ditt engagemang, din utstrålning, din sömn, din produktivitet och din ekonomi. Bli fri att skapa det liv du vill ha.

Utvecklingsresa

Det här är inte bara inspirationsföreläsningar. Det kan antingen vara början på din nya spännande utvecklingsresa eller så kan det vara den där gången när allt du har läst och funderat på plötsligt trillar på plats.

 

Att höra någon annan berätta om sina erfarenheter kan vara bra men att själv uppleva något ger förstås ännu större insikter. Målet för den här workshopserien är just att du ska tänja dina tankar och prova nya metoder för att få nya insikter.

Några ord som präglar eventen

Meningsfullt | Viktigt | Upplyftande | Givande | Stort | Life changing | Ifrågasättande | Utmanande | Förändring | Samvaro | Connection | Nätverkande | Nya vänner | Växande | Nyfikenhet

Här kan du träffa andra som också har funderat på hur det skulle vara att leva ett friare liv.

Hitta hit

Byggnaden har kulturhistoriskt minnesmärke därför är det förbjudet att röka här. Läs mer om badet på Saltisbadet.se

Från Stockholm kommer du enklast med Saltsjöbanan som går från Slussen (ersättningsbuss från Slussen till Henriksdal och därifrån går Saltsjöbanan). Se mer på sl.se

Åk till Saltsjöbadens station, ca 30 minuters resa. Gå 100 meter i tågets färdriktning – över träbron – och ytterligare 300 meter till Torben Gruts väg 8, så är du framme.

 

Kör du bil åker du väg 222 från Slussen mot Gustavsberg. Vid Nacka Forum svänger du höger mot Saltsjöbaden. Följ skyltar mot Saltsjöbaden och sedan mot Grand Hotell och Ångbåtsbryggan. Parkera vid tågstationen nära Grand Hotell. Gå över träbron och ytterligare 300 meter till Torben Gruts väg 8, så är du framme. Resan tar ca 20 minuter.

Pris

Det här är en serie av fristående workshops/kurser, men det finns en tanke så om du har möjlighet att vara med på alla är det förstås toppen. Varje tillfälle kostar 420 kr inklusive moms. Klicka på biljettknapparna för varje datum och köp separat biljett till varje tillfälle.

 

I priset ingår snacks, vatten och läsk.

Tid m.m.

18.30-21.30.

 

Anpassa din klädsel efter vädret, vi sitter utomhus (delvis under tak).

 

Det finns flera alternativ att välja på i närheten om du vill äta före eventen:

 

Restaurang Herrbadet i samma hus har öppet 9-18 om det är vackert väder och serverar då lunch 11:00-14:00 och sedan smörgåsar, sallader och fika fram till 18:00.

 

Restaurang Holmen kök och bar som ligger på bryggan precis bredvid badet serverar varm mat från 12:00 till sent på kvällen.

31 juli

Omedelbar transformation

Mikael Säflund

Info + biljetter

7 augusti

EFT
Tapping

Anita Kittig Boman

Info + biljetter

14 augusti

Våga
vara du

Veronica Durango

Info + biljetter

21 augusti

Bli detektiv i din egen historia

Gunilla Boivie

Info + biljetter

28 augusti

Tro inte på allt du tänker

Madelene Schyllert

Info + biljetter