Room for flow | ”Men det är väl ändå 30 här!”
flow, room for flow, selflove, compassion, selfcompassion, selfesteem, självmedkänsla, innervoice, inner voice, inre röst, inreröst, flyt, healing, feelinggood, feeling good, stress, stresshantering, psykiskohälsa, rum för dig,
24072
post-template-default,single,single-post,postid-24072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

”Men det är väl ändå 30 här!”

Jag brukar tänka att jag sitter uppe i rymden och tittar ner på jorden. Vad mycket elände mänskligheten har ställt till med! Det är så många som bara kör på för att ”reglerna är såna”. Ungefär som häromdagen när jag, min häst och min hund promenerade på en smal väg. En väg som är så smal så att det finns mötesplatser och alltså inte utrymme för både häst, hund, människa och bil samtidigt.
Efter att flera bilar hade trängt sig förbi tecknade jag vänligt åt en bil att sakta ner farten. Han stannade bredvid mig, hissade ner rutan och sa irriterat: ”Men det är väl ändå 30 här!”

Jo, det är 30 här men om det står någon i vägen så kanske man måste sakta ner.

Jag undrar om han hade tänkt annorlunda om det hade varit en stillastående lastbil som blockerade vägen? Eller en människa med barnvagn plus en 2-3-åring som tultade bredvid hand i hand?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.